Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO ako dôkaz, že sú medzi nami: Natáčali obľúbenú reláciu, no toto ich poriadne vydesilo

Kamera nasnímala ducha
Kamera nasnímala ducha (Zdroj: Foto: youtube)

STAFFORDSHIRE - Duchovia skutočne existujú. Prinášame o tom jasný dôkaz. Vo Veľkej Británii sa nachádza miesto, o ktorom hovoria, že je vraj plné nadprirodzených bytostí a javov. Dôkaz o tom ale neexistoval. Až doteraz. Nedávno v Tutbury Castle natáčali tvorcovia ďalšiu časť populárnej relácie Lovci minulosti a záhadného ducha sa im podarilo nasnímať. Pozrite si video ako dôkaz.

Ľudia, ktorí sa zaoberajú svetom nadprirodzených bytostí a javov, určite poznajú britský hrad Tutbury Castle v Staffordshire. Mnohí po jeho návšteve povedali, že tam videli duchov, počuli podivné zvuky, či hlasy. Nič z toho sa ale nepodarilo zachytiť, preto neexistoval žiadny dôkaz.

Nedávno tam ale tvorcovia natáčali ďalšiu časť v Británii obľúbenej relácie Lovci minulosti. Zaoberá sa práve svetom tajomna a nadpozemských javov. Na veľké prekvapenie sa im podarilo nasnímať ducha priamo pri tom, ako moderátorku spolu s respondentom "pozoruje" pri natáčaní.

Bex Palmerová (32) sa na hrade rozpráva s Derekom Acorahom. Odrazu v strachu vykríkne a zameria svoj pohľad na stenu. Na nej jasne vidno tieň postavy, ktorý sa po chvíli vytratí, záhadne zmizne v stene. "Bolo to hrozné. Som celkom odolná na podobné veci, ale bola som vydesená, pretože to vyzeralo, akoby sa blížil k nám," povedala po desivej skúsenosti pre britský Daily Mail.

Pozrite si video, ktoré celú situáciu zachytáva a sami posúďte, či ide skutočne o ducha.

Viac o téme: KameraDuchZáhada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu