Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Alexis (20) si v uličke užívala skupinový sex: Pri ospravedlnení ukázala orál aj prsia!

Alexis Frullingová sa s tým nekašle. Zobraziť galériu (2)
Alexis Frullingová sa s tým nekašle. (Zdroj: YouTube)

CALGARY - Dvadsaťročná dievčina sa stala terčom kritiky po tom, čo sa dostalo na verejnosť video, ako si v uliciach Calgary, počas festivalu Stampede, vyhodila z kopýtka. Nebolo to totiž iba obyčajné vyvádzanie spôsobené alkoholom, ale sexuálne orgie s dvomi mužmi v kovbojských klobúkoch. Niet sa preto čomu diviť, že sa Alexis Frullingová okamžite stala hviezdou na internete a spôsobila doslova škandál. Po odhalení jej identity sa vinníčka rozhodla "ospravedlniť".

Smrtiaci sex za volantom: Rozdávali si to za jazdy a nabúrali, nahá Lisa (†28) preletela cez sklo!

Šteklivý záznam nakrútený neznámou kameramankou bol nahraný na stránku Reddit, kde si ho pozreli státisíce divákov. Niektorí z nich dievčinu spoznali a zverejnili aj jej meno. Netrvalo dlho a stala sa cieľom posmeškov a nenávistných komentárov.

Keď to Alexis zistila, rozhodla sa proti nepriaznivcom bojovať svojským spôsobom. Spravila svoje vlastné video a zavesila ho na YouTube. Všetci tak môžu vidieť a počuť, čo si o kritike internetových užívateľov myslí. Najmä, keď simuluje orálny sex s dvomi uhorkami a občas si stiahne tielko a veľmi sugestívne sa pohrá s prsiami v podprsenke.

Takto vyzerali horúce chvíle v uličke
Zobraziť galériu (2)
Takto vyzerali horúce chvíle v uličke  (Zdroj: YouTube)

"Nemôžem povedať, že som naozaj hrdá na to, čo sa stalo, ale v skutočnosti sa nehanbím," povedala. "Ľudia sa ma pýtali, či je mi to ľúto - nie je. Ak máte ľutovať veci, ako sa potom pohnete vo svojom živote ďalej? Kto nerobí zlé rozhodnutia?" položila Alexis divákom rečnícku otázku. Podľa nej taktiež nie je fér, že ona je za svoj čin považovaná za "suku", pokým o zvyšných dvoch mužov sa nikto nestará.

Osoba, ktorá nahrala videozáznam zo sexuálneho aktu, nebola identifikovaná. Denník Calgary Herald, ale uviedol, že podľa kanadského práva je nezákonné "distribuovať intímne zábery bez súhlasu". Polícia začala vyšetrovanie, aby zistila, kto skupinový sex nafilmoval a zverejnil.

Viac o téme: VideoSexVerejnosťAlexis Frulling
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu