Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Smrtiaci sex za volantom: Rozdávali si to za jazdy a nabúrali, nahá Lisa (†28) preletela cez sklo!

Lisa Watling
Lisa Watling (Zdroj: profimedia.sk)

LEWES - Minesh Parbat (36) je obvinený zo zabitia Lisy Watlingovej, ktorá s ním súložila počas nočnej jazdy v anglickom Sussexe. Muž, ktorý predtým pil, stratil kontrolu nad svojím BMW Z3 a na rovnej ceste nabúral. Mladú matku dvoch detí vyhodilo z auta cez čelné sklo. Nehodu neprežila.

VIDEO Párik si to rozdal v plnej reštaurácii: Roztiahnuté ženské nohy a holý zadok!

K havárii došlo vlani 9. marca v skorých ranných hodinách. Parbart však popiera, že by šlo o nebezpečnú jazdu. Podľa prokurátora sa Waitlingová cítila byť nadržaná a začala robiť veci, ktoré nemala. Zadok vyložila na palubnú dosku a obkročmo si sadla na šoféra. Parbart sa vyjadril, že jej mal v tomto správaní zabrániť, ale rozhodne s ňou nijako nespolupracoval. Prečo ho však našli po havárii so spustenými nohavicami, už nevedel vysvetliť.

Svedkyňa Wendy Mordecaiová porote povedala: "Videla som muža, ležal s hlavou previsnutou cez obrubník a zvyškom tela na tráve. Jeho nohavice s opaskom mal okolo členkov a vystavoval holý zadok. Bola som naozaj šokovaná a stojac opodiaľ som premýšľala "to, čo sa tu stalo?"."

Pani Mordecaiová, ktorá išla zavolať sanitku, videla ležať na ceste aj polonahú Lisu. "Mala tričko a podprsenku skrútené okolo ramien a krku. Ležala tvárou dole. Od pŕs nadol bola nahá," dodala. Polícia zistila, že muž pred jazdou požil alkohol a prekročil povolený limit. Súd pokračuje.

Viac o téme: Jazda AutoSexSmrťLisa WatlingMinesh Parbat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu