Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Dvojica sexovala vedľa detského ihriska za bieleho dňa: Taxikár jej riadne naložil!

(Zdroj: YouTube)

ČILE - Láska nepozná hraníc a zjavne ani tá telesná. Veď teplé počasie je ako stvorené na užívanie si v prírode, ale zase to netreba preháňať. Pretože trávnik pri detskom ihrisku nie je predsa len vhodné miesto, aj keď by sa dal v istom zmysle považovať za zeleň a prevádzkovať kopulačné pohyby pod dekou, tiež nie je celkom v súlade s tým najvhodnejším spôsobom outdoorových aktivít.

VIDEO Briti na Malorke sa opäť ukázali: Párik sa rozčapil na betón a urobil TO pred ľuďmi!

Dvojica, ktorá sa venovala sexuálnej zábave na verejnosti, sa stala terčom hnevu miestneho taxikára v Čile, ktorého dopálil nevhodný výber miesta. V blízkosti sa totiž nachádzalo detské ihrisko, na ktorom dokonca šantili nejakí drobci a naozaj pre ich zrak nie je vhodné, aby uvideli niečo, čo by ešte nemali.

A tak pekne taxikár vystúpil z auta a na obhliadku miesta "činu" zobral aj mobilný telefón s kamerou a všetko zdokumentoval. Na rozkokošený párik rovno v hneve vybuchol: "Čo sa to tu, sakra, deje? Vidíte tie deti tam?"

Vyľakaná dvojica sa sťažovala, že je na nich hrubý, ale predsa len asi mala trochu strach a mužovi sa ospravedlnila. Viedlo ju to navyše aj k ukočeniu začatej práce a pokúsila sa poobliekať.

Viac o téme: SexDvojicaVerejnosťČile
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu