Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Párik si to rozdal v plnej reštaurácii: Roztiahnuté ženské nohy a holý zadok!

Žena s rozkročenou
Žena s rozkročenou "náručou". (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Uspokojiť sexuálne chúťky na verejnosti býva pre niekoho prísne tabu a pre niekoho zase adrenalínový šport. Dvojica, ktorá sa venovala vášnivým chvíľkam v plnej reštaurácii, asi uprednostňuje tú druhú možnosť. Ako sa podľa záberov zdá, nevadila im ani prítomnosť čašníčky pri vedľajšom stole.

Vášnivé VIDEO z pláže: Párik sexoval pred ľuďmi za bieleho dňa, takto na to doplatil!

Pre servírku, ktorá niesla pivo zákazníkom pri vedľajšom stole, to musel byť naozaj šokujúci moment, keď zbadala, čo sa deje iba kúsok opodiaľ. Ako sa tvári, nie je poznať, pretože video urobili zákazníci so svojim mobilným telefónom, sediaci úplne inde, ale cez polopriehľadnú stenu mali aj tak celý výjav ako na dlani.

Zábery podľa smiechu dosvedčujú, že sa hostia na scénke dobre bavili. Veď vidieť ženu v reštaurácii s roztiahnutými nohami vo vzduchu, predsa len nebýva bežný výjav. Sexuálna aktivita dvojice, ale potom už netrvala dlho a začala sa obliekať. Na záberoch vidieť aj to, ako si chlap vytiahol boxerky.

Kde presne sa táto erotikou zaváňajúca udalosť odohrala, nie je známe, ale v našich končinách to podľa reči hostí rozhodne nebude.

Viac o téme: ReštauráciaSexVerejnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu