Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herečka (51) prežíva blaženosť: Denne dosiahnem 11 orgazmov!

Karen Lorreová
Karen Lorreová (Zdroj: nydailynews.com)

LONDÝN - Nie každá žena zažíva pri sexe orgazmus a niektoré ho dokonca v snahe ulahodiť partnerovi predstierajú. Istá Američanka je však v tomto smere požehnaná, pretože tvrdí, že dokáže vyvrcholiť až jedenásťkrát za deň.

Päťdesiatjedenročná Karen Lorreová, ktorá sa živí ako herečka, na to využíva špecifickú techniku. Volá sa orgazmická meditácia alebo tzv. intonovanie mantry "om". Týmto spôsobom sa vraj žena stáva citlivejšou po fyzickej i psychickej stránke.

Bývalá playmate sa týmto praktikám priučila v orgazmickom centre rozjímania OneTaste, ktoré založila Nicole Daedonová. Tá je presvedčená o tom, že orgazmus prehlbuje spojenie medzi ľuďmi na hormonálnej, emocionálnej aj duchovnej úrovni.

Jednou zo žien, ktorej Nicole pomohla, je aj Karen. "Blaženosť zažívam dennodenne. Meditujem už dvadsať rokov, ale až vďaka omingu dokážem precítiť aj tie najjemnejšie veci," vysvetľuje.

Oming prebieha medzi dvoma partnermi po dobu pätnástich minút. Podľa Daedonovej funguje na podobnom princípe ako tantrický sex a ide vraj o najhlbšie spojenie, aké môžu dvaja ľudia zažiť. Obaja sa musia sústrediť len na to, aby žena dosiahla vyvrcholenie.

Táto technika okrem Karen zmenila život i Rachel, ktorej lekári pred pár rokmi povedali, že nikdy nebude schopná dosiahnuť orgazmus. "Keď som ho ucítila po prvý raz, bolo to, akokeby mojím telom prešla elektrina. Konečne som vedela, aké je to byť ženou," povedala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu