Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nenásytná sexmašina (24): Päť orgazmov denne, súlož s tým, kto sa pritrafí

Nessa má extrémny sexuálny apetít Zobraziť galériu (2)
Nessa má extrémny sexuálny apetít (Zdroj: albanpix.com)

CROMER - Dvadsaťštyriročná Angličanka z grófstva Norfolk je tak závislá na telesnom potešení, že až päť hodín denne trávi tým, že sexuje s mužmi alebo sa uspokojuje sama. Napriek tomu tvrdí, že je úplne zdravá a normálna mladá žena.

Nessa Jayová prišla o panenstvo ako šesťnásťročná. Posadnutá sexom začala byť o tri roky neskôr. Odvtedy, ako priznala, mávala sex s hocikým, kto prejavil záujem. Bežne sa stávalo, že chlapa zbalila v supermarkete, keď nakupovala. Mať za jeden mesiac tridsať rôznych sexuálnych partnerov slečinke nerobilo problém. Doteraz sa na jej zozname ocitlo viac ako tristo ľudí. A proti srsti jej nie sú ani radovánky so ženami či švédska trojka.

Potreba orgazmu je u Nessy tak silná, že tomu prispôsobuje celý svoj život. "Keď nevyvrcholím najmenej päťkrát denne, potia sa mi dlane a cítim v sebe zlosť. Okamžite sa vtedy musím uspokojiť," priznáva.

Podľa mnohých je Jayová typická nymfomanka. Ona ale svoju hypersexualitu nepovažuje za nič mimoriadne. "Nemyslím si, že som závislá. Môj sexuálny apetít je možno väčší než u iných, ale to neznamená, že by som nebola zdravá," povedala denníku Daily Mail.

Nenásytná sexmašina (24): Päť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: albanpix.com)

Nessa predsa len našla spôsob, ako sa vysporiadať so svojimi nadmernýmmi chúťkami. Našla si prácu ako testovačka sexuálnych pomôcok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu