Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

S Oliverom (22) sa rozišla priateľka, lebo mal malého: S penisom urobil strašnú vec!

Macedónec si odrezal malý penis Zobraziť galériu (2)
Macedónec si odrezal malý penis (Zdroj: viralthread.com)

KOČANI - Dvadsaťdvaročný mladík musel privolať sanitku po tom, ako nedokázal zastaviť krvácanie, ktoré si sám spôsobil. Odrezal si totiž pohlavný úd, len preto, lebo mu kvôli nemu dala frajerka kopačky. Nuž, dalo sa to riešiť aj inak. Bezbolestnejšie.

Oliver Ilič z Macedónska bol veľmi nešťastný, keď sa s ním rozišla jeho milovaná. Dôvodom rozchodu bol malý penis, ktorým ju nedokázal dostatočne sexuálne uspokojiť. A tak si ho jedného pekného dňa odrezal žiletkou a vyhodil do koša.

Macedónec si odrezal malý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: viralthread.com)

Táto neuvážená amputácia sa takmer skončila tragédiou. Mladík totiž začal silno krvácať a keby neprivolal zdravotníkov, aj by vykrvácal. Polícia neskôr amputovaný orgán našla v Oliverovom dome a rýchlo ho priniesla do nemocnice v Skopje, aby ho lekári mohli pacientovi prišiť späť. Trvalo im to päť hodín, no zákrok bol nakoniec úspešný. Lekári však teraz ešte nevedia povedať, či bude plne funkčný.

Macedónec si odrezal malý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: viralthread.com)

Podobný prípad sa už v Macedónsku stal nedávno. Štyridsaťročný muž si odrezal pohlavný úd a spláchol ho do záchoda, takže oň natrvalo prišiel. Informácie priniesol web denníka Daily Mirror.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu