Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šialená matka (36): Zohavila dcérinmu priateľovi (18) penis, tu je dôvod!

Bonita Lynn Velaová Zobraziť galériu (2)
Bonita Lynn Velaová (Zdroj: Foto: polícia)

FRANKLIN - Bonita Lynn Velaová (36) potratila rozum a rozzúrená sa vrhla na 18-ročného priateľa svojej dcéry. Schmatla rezák na škatule a chcela mu ufiknúť penis. Mladého muža našťastie len zranila, no ten si traumu zrejme ponesie celý život. Všetko sa stalo kvôli tomu, lebo si žena pod vplyvom drog namýšľala, že jej mladík zneužíva dvojročného syna.

Šialená matka z mesta Franklin v Indianopolise sa pred senátom súdu priznala, že v čase, keď čin spáchala, bola na drogách, no nevedela si spomenúť na akých. Uviedla, že mladíka nenapadal kvôli tomu, že chodí s jej dcérou, ale preto, že mala podozrenie zo zneužívania jej dvojročného synčeka.

Dcérinho priateľa žena tri hodiny väznila s pomocou dvoch kumpánov v susedovom karaváne. Mladík neskôr pred políciou povedal, že sa správala ako šialená a že bola mimo. Rozhodne odmietol tvrdenie, že by mal čokoľvek s jej synom.  

Ako informuje nydailynews.com, Bonita ale stála za svojím a tvrdila, že ho vonku priviaže o strom, zastrelí ho a nechá zožrať zvieratám. Potom mu dala na výber "život alebo penis". Incident sa odohral ešte v decembri 2013.

Šialená matka (36): Zohavila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Po strastiplných okamihoch mladíkovi nakoniec penis "len" poranila rezákom na škatule, ktorým sa zvyčajne rozrezáva lepenka. Svoj čin hysterická žena komentovala slovami: "aby tú jazvu videl zakaždým, keď bude mať nabudúce sex". Bonitu odsúdili za tento skutok na 16 mesiacov.  

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu