Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Chlap s dvomi penismi na FOTO: Je to novodobý Casanova, ženy aj muži z neho šalejú!

V nohaviciach ukrýva dvojnásobnú mužskú pýchu Zobraziť galériu (2)
V nohaviciach ukrýva dvojnásobnú mužskú pýchu (Zdroj: Imgur, Youtube)

BERLÍN - Narodil sa s veľmi vzácnou poruchou, ktorú lekári nazývajú difalus. Narástli mu totiž dva plne funkčné pohlavné údy, čo preňho znamená minimálne dvojnásobné sexuálne potešenie. Zo svojej poruchy urobil prednosť.

Po tom, ako sa údajne miloval s 1000 ženami a mužmi, sa rozhodol podeliť o svoje pikantné zážitky aj s ostatnými a napísal autobiografickú knihu s názvom Môj život s dvomi penismi, v ktorej vystupuje ako anonymný rozprávač, uviedol Mirror.

Predtým, ako vydal túto nevšednú knihu, sa podľa jeho slov nikto nezaujímal o jeho názor. Teraz mu však chodia stovky správ od ľudí, ktorí potrebujú radu alebo povzbudenie, pretože sú iní. „Je to skvelý pocit. Napriek toľkej negativite, ktorá je vo svete, som schopný priniesť niečo pozitívne,“ povedal muž s dvojnásobnou pýchou.

Chlap s dvomi penismi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Imgur, Youtube)

Muž vo svojich memoároch spomína, že s touto poruchou sa vo svete rodí len jeden človek z 5,5 milióna. A ešte menej je tých, ktorí sa rodia s obidvomi normálnymi penismi. Autor v knihe píše aj o tom, ako prišiel o panictvo a rozpisuje sa aj o divokých sexuálnych dobrodružstvách počas vysokej školy.

Obdarený muž je bisexuál a v knihe súčasne hovorí o problémoch v dospievaní, ale aj o svojej nezvyčajnej sexuálnej kondícii. Na otázku, či by nechcel odhaliť svoju totožnosť, však odpovedal: „Keby som išiel na verejnosť a na kameru, od tej chvíle som chlap s dvomi penismi, nie ja.“

Chlap s dvomi penismi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Imgur, Youtube)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu