Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Muža trápil príliš veľký penis a semenníky: Jednoducho si ich nechal odrezať!

Muž, ktorý si nechal odstrániť penis a semenníky
Muž, ktorý si nechal odstrániť penis a semenníky (Zdroj: Foto: Archív)

TALLAHASSEE - Pre nepochopiteľný čin sa rozhodol muž, ktorý si hovorí Gelding (Valach). Nechal si operačne odstrániť penis a semenníky, aby sa cítil lepšie. V jeho rozhodnutí ho dokonca podporil aj psychológ. Od mladosti totiž trpel tým, že má genitálie príliš veľké.

Muž z južnej Floridy, ako sám povedal, sa cíti po zákroku oveľa lepšie, ako pred ním. "Dlho sme to preberali s psychológom a došli sme k záveru, že sa bez pohlavných orgánov budem cítiť lepšie. Keby som to nepodstúpil, v dlhodobom meradle by som sa cítil oveľa horšie," ozrejmil.

Ako informuje medicaldaily.com, Gelding sa teda vybral za odborníkom a genitálie si nechal odstrániť. Operoval ho urológ, všetko prebehlo bez problémov. Muž je konečne spokojný, penis a semenníky mu viac neprekážajú. Ako sám povedal, dôvod jeho kastrácie bol úplne jednoduchý. Nebol spokojný s tým, čo má tam dole.   

Gelding povedal, že od malička sa stretával s problémami, pretože jeho genitálie boli príliš veľké. Neskôr utrpel pri futbale zranenie a musel ísť na prvú operáciu. Postupne sa rozhodoval pre kastráciu, až ju nakoniec podstúpil. Teraz je so svojím životom spokojný. Musel si však zvyknúť na to, že pri močení si musí sadať a musí viac dbať o hygienu, pretože močovú trubicu má kratšiu a ľahšie by sa do nej mohla dostať špina a následne aj nejaká infekcia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu