Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Príbeh, ako vznikla prvá zvieracia selfie na svete: Elfie, ktorá sa oplatí vidieť!

Prvá slonia selfie na svete Zobraziť galériu (2)
Prvá slonia selfie na svete (Zdroj: Scott Bradley)

LONDÝN - Slony sú nepochybne mimoriadne inteligentné a učenlivé. Zdá sa, že sa od ľudí naučili už aj fotiť sa na mobilný telefón. Toto je prvá slonia selfie na svete!

Celému internetu sa rozhodol ukázať svoju krásnu vráskavú tvár 22-ročný africký slon Latabe. Mobil mu „požičal‟ o rok starší Scott Bradley, ktorý sa vydal na výlet do West Midlands Safari Parku v Bewdley v britskom grófstve Worcestershire.

Sám si urobil niekoľko seflie z auta, v ktorom prechádzal popri výbehu slonov, keď mu v tom vypadol telefón z ruky. Sprievodcovia mu zakázali vystúpiť a tak tam iPhone zostal napospas slonom. „Hneď po ňom chmatol. Možno si myslel, že je na jedenie. Mne neostávalo nič iné ako odísť a požiadať najbližšieho zamestnanca, aby mi telefón doniesol,‟ opisuje Bradley.

Príbeh, ako vznikla prvá
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Scott Bradley)

O niekoľko minút mal mobil opäť v rukách a nevychádzal z údivu, keď zistil, že stále funguje. Oveľa viac ho šokovalo, čo videl, keď sa opäť rozsvietil displej. Bola na ňom ukážková selfie. „Ten slon urobil dve fotky, ale tá druhá nie je veľmi dobrá. Zato táto ohromí každého, komu ju ukážem,‟ hovorí Scott. Ošetrovateľ Andy Plumb dodáva, že návštevníci v parku pomerne často strácajú svoje mobily, no niečo podobné nikdy nevidel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu