Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Lietadlo muselo núdzovo pristáť kvôli psovi: Neuveríte, aký humus urobil!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: wikimedia commons)

LOS ANGELES - Let vám môže pokaziť kadečo. Upotený spolusediaci, silné turbulencie alebo najnovšie aj pes so zažívacími ťažkosťami. Jeden taký sa postaral dokonca o núdzové pristátie.

Incident sa odohral na palube lietadla americkej spoločnosti US-Airways. Na linku z Los Angeles do Philadelphie nastúpil aj veľký štvornohý pasažier so svojou majiteľkou. Zrejme mu však lietanie „nesadlo‟ a začalo mu krútiť črevá. Vo výške desať kilometrov nad zemou však žiadny trávnik nemohol nájsť a tak sa vyprázdnil len tak, v uličke medzi sedadlami.

Lietadlo muselo núdzovo pristáť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter @ChrisLaw)

Celú situáciu prakticky naživo popisoval jeden z pasažierov Chris Law na sociálnej sieti Twitter. Súcitne opísal, ako sa úbohé letušky snažili situáciu dostať pod kontrolu a podujali sa „kôpku‟ odstrániť. To však netušili, že pes sa nervozity stále nezbavil a prišlo to na neho opäť. „Nemohli s tým nič robiť. Minuli sa im papierové utierky,‟ potvrdil ďalší cestujúci Steve McCall.

Lietadlo muselo núdzovo pristáť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter @ChrisLaw)

Napokon to pes zopakoval ešte aj tretíkrát a to už sa ostatným pasažierom začali krútiť žalúdky. Kapitán radšej oznámil, že núdzovo pristanú v Kansas City. Tam okamžite nabehla na palubu upratovacia čata, aby let mohol pokračovať do cieľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu