Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Manžel nespoznal na letisku vlastnú ženu: Drasticky schudla a skrásnela!

Jamie šokovala manžela Zobraziť galériu (4)
Jamie šokovala manžela (Zdroj: express.co.uk)

DIDCOT - Väčšina manželiek, keď sa ich muž vráti po dlhšom čase domov, navarí pre neho dobrú večeru alebo pripraví spoločné romantické chvíle. Annika Priceová z Anglicka svojho partnera prekvapila inak. Ten ju totiž po návrate z Afganistanu vôbec nespoznal.

Dvadsaťosemročná Annika vážila 108 kíl, keď jej o štyri roky starší manžel Jamie, ktorý je profesionálnym vojakom, odchádzal na misiu. Osamelé večery trávila napchávaním sa jedlom z donášky a sušienkami a vysedávaním pred televízorom. Bola z toho zúfalá, ale dlho si nevedela povedať dosť.

Manžel nespoznal na letisku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: express.co.uk)

"Bola som chorá z toho, že ja som obrastená tukom, zatiaľ čo môj manžel sa vďaka armádnemu tréningu môže pochváliť super postavou. Cítila som sa trápne, keď som stála vedľa neho," pospomínala si dvojnásobná matka pre portál express.co.uk.

Po odchode muža si pomyslela, že buď teraz alebo nikdy. Keďže nechcela stráviť zvyšok života frustrovaná a nešťastná, rozhodla sa začať chudnúť. A to tajne, aby Jamieho prekvapila. Pomocou diétneho plánu Cambridge sa jej v priebehu siedmich mesiacov podarilo zhodiť úctyhodných 48 kilogramov. Jej diéta pozostávala z ovsenej kaše, polievok a kokteilov.

Manžel nespoznal na letisku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: express.co.uk)

Jamieho pri nedávnom návrate domov, čakala Annika na letisku. On okolo nej prešiel, akoby to bola cudzia žena. Vôbec ju totiž nespoznal. Zvítal sa so svojimi synmi a až potom si uvedomil, že za ním stojí jeho manželka.

Manžel nespoznal na letisku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: express.co.uk)

"Na môjho manžela som za to, čo robí, veľmi pyšná. Chcela som aj ja urobiť niečo, za čo by bol zase pyšný on na mňa. Strata hmotnosti bola tá najlepšia vec, čo som kedy spravila. Viem, že ma Jamie miluje bez ohľadu na to, koľko vážim, ale teraz som so sebou konečne spokojná aj ja," dodáva Annika.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu