Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladík prestal jesť rýchle občerstvenie: Stačil jeden rok a vlastní rodičia ho nespoznali!

Z Lucasa je úplne iný človek Zobraziť galériu (2)
Z Lucasa je úplne iný človek (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Tento mladý muž pripravil pre svojich rodičov poriadne prekvapenie. Počas dvanástich mesiacov, čo sa s nimi nevidel, rapídne schudol. Keď potom prišiel domov na sviatky, mame s otcom skoro padla sánka. Svojho syna vôbec nespoznali.

Lucas Irwin študuje ďaleko od domova a svojich rodičov vída raz, maximálne dvakrát do roka. Väčšinou v lete počas prázdnin a v zime cez sviatky. Keď bol u nich naposledy, vážil takmer 140 kg.

Lenže obezita ho začala čím ďalej tým viac hnevať. Prekážala mu pri športe, nemal úspech u dievčat a v neposlednom rade sa bál, že čoskoro umrie na infarkt. Tak sa podujal "pár" kíl zhodiť. Do práce a z práce začal chodiť pešo, obľúbené pokrmy z rýchleho občerstvenia vymenil za zeleninu, kuracinu a ryžu a výsledok nenechal na seba dlho čakať. Dôležité bolo dodržať 1350 kalorický limit denne.

Minulý rok v lete rodičov nenavštívil. Proces jeho premeny ešte nebol na konci, a tak sa vyhovoril, že mu do toho niečo došlo. Keď pred pár týždňami došiel domov na Vianoce o 58 kg ľahší, rodičia neverili vlastným očiam. Mladík, ktorý ich pozdravil, vážil 76 kg a vyzeral úplne inak ako ich syn predtým, než naposledy od nich odchádzal.

Mladík prestal jesť rýchle
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Zrazu vidím, ako dolu schodmi schádza nejaký mladík. Pozrel som sa bližšie a zistil som, že je to môj syn. Vyzeral fantasticky, bol som úplne nadšený z jeho premeny. Veľmi ma to prekvapilo a zároveň potešilo," povedal otec Jeff denníku New York Times.

Syn schudol a šokoval rodičov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu