Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sonia (43) sa hnusila sama sebe, tak schudla 60 kg!

 Zo Sonie je nový človek Zobraziť galériu (3)
Zo Sonie je nový človek (Zdroj: profimedia.sk)

ESSEX - Sonia Fowlerová patrí medzi tých šťastných ľudí, ktorí dokázali zmeniť svoj ​​život k lepšiemu. Po tom, čo sa videla na fotkách z vianočného večierka a bolo jej zo seba samej zle, sa rozhodla s nadváhou bojovať. Do dnešného dňa zhodila už 60 kg prebytočného tuku a je na seba patrične hrdá.

Sonia Fowlerová vážila ešte pred rokom takmer 130 kilogramov. Kvôli obezite nebola schopná vykonávať domáce práce, lebo sa hneď unavila, nezmestila sa do vane a nedokázala sa ani sama obuť.

Minulý rok sa zúčastnila vianočného večierka, ktorý organizovali v práci. O pár dní neskôr kolega vyvesil na nástenku zopár fotografií, na ktorých nechýbala ani ona. Keď sa na nich videla, bola zo seba zhrozená. "Pozerala som sa na seba a nemohla som uveriť tomu, že som to ja. Bol to pre mňa naozaj obrovský šok," priznáva štyridsaťtriročná recepčná.

Sonia (43) sa hnusila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

V tej chvíli si Sonia sľúbila, že do budúcoročnej párty rapídne schudne. V januári sa prihlásila do programu Cambridge Diet Plan, ktorý zahŕňa cvičenia pomocou konzoly a počítačového fitness programu Wii-Fit. Vďaka tomu teraz váži o takmer polovicu menej a tohtoročný vianočný večierok si patrične vychutnala.

Sonia (43) sa hnusila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Cítim sa fantasticky a večierok bol úžasný. Mala som oblečené krásne šaty a celú noc som pretancovala," dodáva dvojnásobná matka s úsmevom.

 
 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu