Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Láska z nemocnice: Liečili sa spolu, schudli 170 kg, až prišiel happy-end

Natalie a Scott ukazujú, koľko schudli Zobraziť galériu (3)
Natalie a Scott ukazujú, koľko schudli (Zdroj: profimedia.sk, mirror.co.uk)

LONDÝN - Natalie Middletonová a Scott Fiskel sa stretli na seminári o chudnutí, ktorý ich mal pripraviť na bandáž žalúdka. Spoločne zhodili viac ako 170 kíl a teraz sú šťastní rodičia dvojročnej dcérky Lilly. Bol to dlhý proces, ktorý sa, ale zdá sa, skončí happy-endom.

Tridsaťročná žena a jej o dva roky starší priateľ sa budúci mesiac postavia pred oltár. Vďačia za to liečbe na chudnutie a operácii, ktorá im zmenšila žalúdok. Zoznámili sa totiž v nemocnici. "Nemohol som z Natalie spustiť oči. V tom čase ale mala priateľa, takže som si svoje city nechal pre seba," hovorí Scott. 

Potom sa dvojica nejaký čas nevidela. Keď si jedného dňa opäť napísali, z Natalie vyliezlo, že sa s priateľom rozišli. Scott ju teda zavolal na rande, na ktoré jej doniesol dvanásť červených ruží. Obaja boli v šoku, keď videli, ako ten druhý vyzerá. Natalie schudla zo 178 kg na 70 a Scott zo 152 kg na 88, píše Daily Mirror. Odvtedy tvoria nerozlučný pár.

Láska z nemocnice: Liečili
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk, mirror.co.uk)

Láska z nemocnice: Liečili
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk, mirror.co.uk)

V novembri 2011 sa im narodila dcéra Lily a rodinka nemôže byť šťastnejšia. "Keby sme sa v rovnakom čase nerozhodli schudnúť, nikdy by sme sa nestretli. Svadbou sa začne úplne nová kapitola v našich životoch. Už sa nevieme dočkať," dodala Natalie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu