Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ďalšie bombové VIDEO slovenských študentov: Takto zničili triednu knihu!

Addamsovci stoja nad triednou knihou Zobraziť galériu (2)
Addamsovci stoja nad triednou knihou (Zdroj: YouTube)

RUŽOMBEROK - Začína sa obdobie stužkových slávností, s ktorými je spojených viacero študentských zvykov. Jedným z nich je aj krádež triednej knihy. Tento "trestný čin" sa originálnym spôsobom podarilo zachytiť študentom jedného ružomberského gymnázia.

Stužková je spolu s maturitou považovaná za vyvrcholenie stredoškolského štúdia, pre niektorých ba priam až najkrajším dňom tohto obdobia. Študenti sa vždy snažia na tento slávnostný večer pripraviť zaujímavý program, ktorý potom predvedú učiteľom aj svojim rodičom.

Ešte predtým však zvyknú v škole vyparatiť rôzne kúsky, medzi ktoré patrí aj "zničenie" triednej knihy. Každá trieda vymýšľa iný spôsob, ako sa zbaviť dôkazu zachytávajúceho jej študijné úspechy, ale aj pády.

Študenti Gymnázia sv. Andreja v Ružomberku, ktorí mali stužkovú 12. októbra, tento zvyk poňali veľmi svojsky. Hoci mali na jeho prípravu len veľmi málo času, popasovali sa s ním, ako sa hovorí, chlapsky. "Na naše intro sme obzvlášť hrdí, pretože vzniklo pod tlakom a doslova na poslednú chvíľu. Musím však povedať, že sa naozaj podarilo," napísalo nám jedno z dievčat, ktoré sa podieľalo na jeho výrobe.

Ďalšie bombové VIDEO slovenských
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Vďaka spolupráci celej triedy vzniklo video, v ktorom sa objavili Charlieho anjeli, bifľoši, slávny čarodejník Harry Potter či Addamsovci. Študenti tak majú krásnu pamiatku na chvíle, ktoré sa nebudú už nikdy opakovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu