Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Teraz bodujú maturanti z Prešova: Zvrhlé VIDEO plné násilia alebo len neškodná recesia?

Maturantky to poriadne rozbalili Zobraziť galériu (2)
Maturantky to poriadne rozbalili (Zdroj: YouTube)

PREŠOV - V posledných rokoch sa na Slovensku udomácnil nový trend v podobe nakrúcania študentských videí, ktoré zachytávajú krádež triednej knihy. Niektoré sú ozaj vydarené, iné zas príliš nie. Do ktorej kategórie patrí to z Prešova, sa rozhodnite sami.

Krátke príbehy väčšinou inšpirované nejakým známym filmovým dielom - tak by sa dali v skratke charakterizovať videá, ktoré natáčajú študenti pri príležitosti stužkovej slávnosti.

Podobne postupovali aj maturanti z obchodnej akadémie z metropoly Šariša. Zahrali sa na dva znepriatelené mafiánske gangy, ktorých snahou je zmocniť sa triednej knihy. Ich dielo však môže pôsobiť trochu rozpačito, pretože je plné fiktívneho násilia, zbraní a odhalených dievčat.

Teraz bodujú maturanti z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Na konci sa všetci navzájom postrieľajú. Až na triednu učiteľku, ktorá knihu ukoristí tam, kde patrí - späť do svojich rúk. Všetko zakončí slovami: "Pomsta je sladká".

Reakcie na mafiánske video pochádzajúce ešte z minulého roka sú zväčša pozitívne. Je síce trošku dlhé, ale to je asi to jediné, čo sa mu dá podľa užívateľov vytknúť. "Náhodou pecka. Dobrá réžia a dievčatá tiež," napísal jeden z nich. "Skvelá práca. Kto nerobil s kamerou, tak si nevie predstaviť, koľko úsilia to stálo," pridal sa ďalší. Čo myslíte vy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu