Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Úžasný nápad alebo sexuálne násilie? Nahý mladík balí ženy na svoj penis!

(Zdroj: YouTube)

OSLO - Ženy vraj majú rady originálne spôsoby balenia, ale či je práve tento jeden z nich, ťažko povedať. Mladý Nór Freddy Fairhair totiž nadviazal na sériu podobných videí o tom, ako osloviť dievča, ale zašiel do ešte väčšieho extrému. Pred tým, ako svoje obete oslovil, sa vyzliekol donaha.

Freddy svoje dielko nazval "Naked Guy Picking Up Girls" a je na ňom vidno, ako zhadzuje oblečenie vždy, keď si vyhliadne nejaké sympatické dievča alebo dokonca celú skupinku. Nemá problém sa nahý premávať frekventovanými ulicami, kde ho môžu vidieť aj ostatní okoloidúci.

Zjavne však má mladík u žien celkom úspech, keďže po úvodnom chichotaní, mu niektoré dajú aj svoje telefónne číslo. Občas však Freddy zájde oveľa ďalej a ženy spontánne objíma alebo bozkáva. Jednu skupinku dokonca požiadal, aby sa mu pozreli medzi nohy, či má erekciu.

V popise videa na YouTube napísal, že ho inšpirovali iní vtipkári ako Vitaly Zdorovetskiy a Remi Gaillard a dodal, že sa konečne cítil slobodný.

Mnohí užívatelia mu v komentároch pod videom blahoželali k jeho odvahe a poďakovali za vskutku zábavný kúsok. Iní však podľa portálu news.com.au označili jeho správanie za "plnohodnotné sexuálne napadnutie".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu