Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Afrodiziaká, z ktorých sa vám zdvihne žalúdok: Zaručené recepty na potenciu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: photl.com)

PEKING – O konskom penise šéfkuchár Siao Šan hovorí, že je tou nejdelikátnejšou ingredienciou jeho bujónu z pohlavných orgánov, ktorému sa v Ázii často prikladajú účinky afrodiziaka. Píše o tom agentúra AFP.

 "Mäso i chuť konského penisu sú príjemné a je to tiež dobré pre zdravie," prehlasuje Siao Šan, potomok starého rodu kuchárov. Penis a semenníky z osla, capa, psa, býka či jeleňa tvoria ragú, ktoré v prepočte za takmer 141 eur ponúka vo svojej pekingskej reštaurácii. Ochutnať je tu možné tiež pohlavné orgány barana, jaka, ale aj hada či tuleňa. Vystavené sú na sklenenom podnose na listoch hlávkového šalátu.

Podľa vedúcej pracovníčky jediného špecializovaného čínskeho reťazca reštaurácií Kuo-li-Čuang je tento nezvyčajný jedálniček veľmi populárny, najmä medzi podnikateľmi a úradníkmi. Väčšinu zákazníkov tvoria muži v najlepších rokoch, ktorí dúfajú, že sa im vďaka týmto pokrmom podarí zvýšiť sexuálnu výkonnosť.

"Číňania veria, že môžu povzbudiť niektoré časti svojho tela tým, že budú jesť príslušný orgán zo zvieraťa. Konzumácia penisov a semenníkov robí muža silnejším a zaručuje mu bohatý sexuálny život," tvrdí Li Len-č '. Tieto názory neboli nikdy vedecky potvrdené, ale v Ázii sú hojne rozšírené. V Láhaure, ekonomickej metropole Pakistanu, sa pojedá takatak, akési ragú zo srdca, mozgu, obličiek a pohlavných žliaz capa a barana.

"Muži to jedia, aby boli v sexe výkonnejší," hovorí kuchár Fahír Haját a pridáva do hrnca cibuľu, paradajky, uhorku, pór a koriander. V Indonézii, najľudnatejšej moslimskej krajine na svete, sa z rovnakých dôvodov popíja čerstvá hadia krv. V jakartskom starom meste si zákazník za 70.000 rupií vyberie živého hada. Predavač mu odreže hlavu a unikajúcu krv zachytáva do šálky alebo pohára. Do nápoja sa pridáva lyžička medu, aby sa zmiernila jeho horkosť. Hadia krv údajne povzbudzuje libido, ale tiež má vraj blahodárne účinky pri cukrovke a vysokom krvnom tlaku.

V Pekingu je štyridsaťsedemročný podnikateľ Wej Ťing-šeng pravidelným zákazníkom testikulárnej kuchyne. "Veľmi dobre to funguje . Od tej doby, čo sa takto stravujem, mi už nepadajú vlasy a som od rána do večera plný energie. Predtým som musel chodiť spať pred polnocou, aby som bol vo forme. S tým je koniec. Po všetkých stránkach je teraz môj život fantastický," uisťuje.

Obzvlášť obľúbený je jeleň, pretože je povestný tým, že má veľa sexuálnych partneriek. "Jeden jelení penis má rovnakú silu ako tri býčie penisy," tvrdí Tú Jüe- mej ,nutričná ​​poradkyňa reštaurácie. Obchádza stoly a informuje zákazníkov o vlastnostiach každého orgánu . Akonáhle si zákazník vyberie, vkladá servírka zvolené orgány do polievky z jelenieho srdca a do kačacieho bujónu.

Býčie a capie penisy sú z dymiaceho hrnca vyňaté ako prvé. Akú majú chuť? Býčí penis pripomína chuťou hovädzie mäso, ale je trochu tuhší. Kozlí pohlavný orgán je zároveň mäkký, gumovitý a mierne vláknitý, trochu ako sladké drevo bez chuti. Somárov penis je fádny, zatiaľ čo konský je tuhý a je tým pádom najvýraznejšou ingredienciou pokrmu. Tiež jelení penis sa ťažko žuje, zatiaľ čo divý pes z Ruska je šťavnatý. Semenníky sú naopak mäkké, niečo medzi tofu a paštétou.

Divoký pes je jediná potravina, ktorú pekingská reštaurácia dováža. Je to tiež jediné zviera, ktoré má v penise kosť: tú po odstránení mäsa ponúkajú po jedle zákazníkom v malej červenej krabičke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu