Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tehotná Ukrajinka sa vyzliekla v metre donaha: Cestujúcim ukázala všetko!

(Zdroj: YouTube)

KYJEV - Rozruch v ukrajinských i ruských médiách vyvolal počin tehotnej Ukrajinky, ktorá sa medzi dvoma stanicami charkovského metra úplne vyzliekla na protest proti násiliu na ženách. V krajine práve začína ostro sledovaný proces s policajtmi, obvinenými z brutálneho znásilnenia mladej ženy.

Exhibícia v metre veľký ohlas nemala. Väčšina cestujúcich na nahú ženu nijako nereagovala, ale zostala pokojne sedieť na svojich miestach a radšej hľadela stranou. Len jeden z pasažierov začal dianie natáčať na vlastný mobilný telefón. "Kam sa to rúti naša mládež," prehodila staršia dáma.

"Bol to umelecký protest proti sexuálnemu násiliu na ženách v našej krajine, proti prostitúcii. Chceli sme ľuďom pripomenúť, že základným poslaním ženy je zabezpečiť pokračovanie života," povedala denníku gazeta.ua Julia Drozdeková. Akciu pripravila spolu so svojím manželom, ktorý ju natáčal.

"Poslednou kvapkou" sa podľa umelkyne stali udalosti v mestečku Vradijevka, kde v júni dvaja policajní dôstojníci znásilnili a spolu s miestnym taxikárom brutálne zmlátili dvadsaťdeväťročnú ženu, ktorá takmer prišla o život. Po tom, čo zločin oznámila, kriminalisti najprv zatkli len dvoch z troch podozrivých, čo však vyvolalo veľké pobúrenie, dvojdňové demonštrácie aj útok davu na policajnú stanicu, než sa za mrežami ocitol aj tretí podozrivý.

Vysvitlo tiež, že k policajným prehmatom tu zrejme dochádzalo častejšie, ale zametali sa pod koberec. Minister vnútra dodatočne potrestal dve desiatky miestnych policajtov a prezident Viktor Janukovyč vyzval na "exemplárne potrestanie" vinníkov.

Obeť znásilnenia včera pred súdom podľa svojho advokáta potvrdila svoju predchádzajúcu výpoveď, teda že ju najprv znásilnil policajný kapitán, ktorý ju potom ponúkol poručíkovi, a ten súhlasil. Potom ju kapitán vytiahol za vlasy z taxíka na ulici, kde ju bili všetci traja, aj s taxikárom. Súdny proces sa koná za zatvorenými dverami.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov

Tehotná Ukrajinka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu