Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO unikátneho vzdelávacieho projektu: Mladé kočky takto učia orálnemu sexu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: int)

MOSKVA - Niektorým nestačí, čo sa naučili v klasickej škole alebo čím ich vyzbrojila škola života, ale prahnú po onakvejších vedomostiach a zručnostiach. V Rusku sa môžu napríklad ženy všetkých vekových kategórií zapísať na predmet "Umenie orálneho sexu", kde sa dozvedia, ako touto technikou poriadne ulahodiť partnerovi. A to všetko za "skromných" 75 dolárov za tri hodiny.

Už podľa názvu kurzu je zrejmé, že pôjde o výučbu správneho narábania s mužským penisom za účelom orálneho uspokojenia. Záujemkyne však pri demonštrácii aktu používajú iba umelú náhradu a nie živého modela. Aj keď niektorí muži by v tomto prípade určite neprotestovali.

VIDEO unikátneho vzdelávacieho projektu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: int)

Vedúcou kurzu je psychologička a sexuologička Jekaterina Lyubimová, ktorá zodpovedá za výučbu viac ako 50 špeciálnych techník a je si istá tým, že dokáže fundovane predať svoje odborné skúsenosti z tejto oblasti aj svojim nasledovníčkam. Nerobí to však zadarmo v mene spoločenského dobra, ale pri sume cca 75 eur za tri hodiny si určite dokáže na seba aj pekne zarobiť.

Podľa nasledujúceho videa to vyzerá, že o klientky nemá núdzu, ale treba dodať, že na väčšinu žien bude pôsobiť vyložene sexisticky. Zjavne sa však našli aj také, ktorým to neprekáža a pre zvýšenie svojho orálneho "ratingu" boli ochotné vyhodiť tučné zápisné. Snáď to neboli premárnené peniaze a ich partneri pocítili v posteli výrazné zlepšenie.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu