Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sex na obede: Prvákov prichytili pri oráli v školskej jedálni!

Etowah High School vo Woodstocku
Etowah High School vo Woodstocku (Zdroj: YouTube)

WOODSTOCK - Dvaja prváci na strednej škole v americkom meste Woodstock sú obvinení zo vzbudzovania verejného pohoršenia. Minulý týždeň ich totiž v školskej jedálni prichytili pri tom, ako sa oddávajú orálnemu sexu.

"Jedna zo študentiek počas obeda ponúkla svojmu spolužiakovi orálny sex," povedala hovorkyňa strednej školy Etowah High School Barbara Jacobyová televízii CNN. Chlapec si vraj myslel, že si spolužiačka robí srandu, ale keď mu z nohavíc vytiahla penis, ohradil sa, aby s tým prestala.
 
Dievčina neskôr prezradila, že išlo o stávku s kamarátom. A keďže ju nechcela prehrať, pristúpila na výzvu. Šesť ďalších študentov dvojicu obkolesilo, aby učitelia nevideli, čo sa deje. Lenže tí sa neskôr k páriku predrali a okamžite ich od seba odohnali.
 
Podľa Jacobyovej si celý akt nahrávali dvaja žiaci na mobil. Video ale krátko po tom vymazali, pretože si uvedomili, že by sa kvôli nemu mohli dostať do problémov so zákonom. Jeden tínedžer však tvrdí, že ešte predtým ho stihli jeho autori rozposlať iným ľuďom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu