Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Toto je zviera v ľudskej koži: Muž (41) počas sexu udusil mladú krásku (†18), potom súložil s jej mŕtvolou!

Pizzicolo a jeho mladá obeť. Zobraziť galériu (3)
Pizzicolo a jeho mladá obeť. (Zdroj: Facebook, Polícia)

ARESE - Talian Andrea Pizzicolo (41) je podľa polície zodpovedný za smrť mladučkej Rumunky, ktorá sa udusila počas spoločných sexuálnych hier. Namiesto toho, aby privolal záchranku, jej telo previezol do iného hotela, kde ho vraj zneuctil a potom vyhodil do blízkeho kukuričného poľa.

Vyšetrovatelia prezradili, že Pizzicolo zabil 18-ročnú Laviniu Simonu Ailoaieiovú niekedy medzi minulým piatkom večer a sobotou ráno. Jej telo objavili v nedeľu v kukuričnom poli v severnej Lombardii. Okolo krku mala pevne uviazané umelohmotné eska pásky a cez hlavu prehodený uterák. Ten políciu priviedol do neďalekého hotela, kde si Pizzicolo prenajal izbu.

Andrea Pizzicolo
Zobraziť galériu (3)
Andrea Pizzicolo  (Zdroj: Facebook, Polícia)

Pri prehliadke jeho domu v Arese našli pásky podobné tým, ktoré mala na sebe obeť. Pizzicolu priviezli na policajnú stanicu, kde ho štyri hodiny vypočúvali, kým sa priznal k svojmu ohavnému činu. Bránil sa tým, že jednoducho stratil v tej chvíli rozum a konal iracionálne.

Vyšetrovatelia tvrdia, že účtovník Pizzicolo spoznal rumunskú tínedžerku na internete a prvýkrát sa stretli v stredu v noci. Druhýkrát to bolo v piatok večer v moteli v severnej časti Milána, kde dal Pizzicolo dievčine okolo krku plastové putá. Polícii potom povedal, že mala počas sexhry problém s dýchaním, ale ani napriek urputnej snahe nebol schopný dať jej ich dole a ona zomrela.

Toto je zviera v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook, Polícia)

Podľa štátneho zástupcu Alessandra Battistu úrady disponujú informáciami, že Pizzicolo prepravil Ailoaieiovej telo do iného hotela, kde s ním najprv súložil, aby ho následne vyhodil do poľa. Tínedžerkin mobil a ďalšie veci našli v koši susednej reštaurácie.

Pizzicola obvinili z vraždy a spáchania obscénneho činu na mŕtvole. Polícia ešte čaká na výsledky pitvy. Aký trest otcovi 5-ročnej dcérky hrozí, portál huffingtonpost.com neuviedol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu