Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

10 NAJšialenejších ženských orgazmov: Aj takto sa dá vyvrcholiť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: englishforum.ch)

BRATISLAVA - Každý pozná tých zopár spôsobov, ako priviesť ženu na vrchol sexuálneho blaha, či už prostredníctvom štandardného pohlavného styku alebo nejakých pomôcok. Možno však netušíte, že niektoré dámy sú schopné aj onakvejších výkonov, ktoré dokonca hraničia s poriadnou dávkou bláznivosti.

1. Orgazmus vyvolaný cvičením: 19-ročná študentka psychológie z New Yorku objavila, že pri praktizovaní tzv. "svietnika", pri ktorom sa sťahujú brušné svaly, je aj masturbácia slabým odvarom.

2. Bradavkorgazmus: Stimulácia bradaviek môže byť vraj u niektorých žien takým spúšťačom oxytocínu, že dokáže vyvolať aj sťahy v pošve.

3. Myšlienkový orgazmus: Nuž, treba vraj iba zvoliť správne dychové cvičenie a zamerať svoju myseľ na ten najväčší pôžitok a netreba ani žiadne dotyky. Svoje o tom vraj vie aj Lady Gaga.

4. Orgazmus vyvolaný pôrodom: Znie to neuveriteľne, ale ženy vraj pri pôrode necítia vždy iba bolesť, ale v zriedkavých prípadoch môžu byť spojené aj so slasťou tohto druhu.

5. Zívanie: Pri zívaní sa do tela uvoľňuje antidepresívny klomipramín, ktorý môže mať neuveriteľný účinok na orgazmus.

6. Nožný orgazmus: Pricviknuté či poškodené nervy v nohe dokázali viesť až k tomu, aby si ich mozog pomýlil so záchvevmi pošve a orgazmus tak mohol človek dosiahnuť už pri obyčajnom státí na mieste.

7. Syndróm trvalého sexuálneho vzrušenia: Zvýšený prietok krvi do pohlavných orgánov môže spôsobiť, že postihnutý tentokrát vyslovene trpí až 200 orgazmami denne. Ide o veľmi bolestné a vyčerpávajúce ochorenie.

8. Dojčenie: Opäť v tomto prípade hrajú rolu nervy, ktoré spájajú prsia a pošvu. Nie jedna mamička vraj pri dojčení tak zažíva celkom príjemné chvíľky.

9. Jazdenie na koni: Treba pripomenúť, že určite nemenej blahodarným na stimuláciu pohlavných orgánov môže byť aj jazda na bicykli. Každý si asi dokáže domyslieť, ako v tomto prípade dokáže prísť až k orgazmu.

10. Vyžieranie nezdravých jedál: Verte tomu, či nie, ale jedna žena z Colorada, je pri konzumácii jedál z fastfoodu taká "napichaná", že jej to robí dobre aj inde ako v žalúdku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu