Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Holanďanka má viackrát denne bizarný orgazmus: Vzniká v nohe!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thepremierveincenter.com)

AMSTERDAM - Žena (55) z Holandska sa obrátila na lekára, aby jej pomohol s nechceným a viacnásobným orgazmom, ktorý sa u nej začína v nohách. Podľa správ CBS News "nešťastnica" zažívala orgazmické pocity v ľavom chodidle, odkiaľ sa potom šírili smerom nahor až kulminovali vo vagíne. Podobné boli tým, aké dosiahla pri sexuálnom vyvrcholení.

Podľa doktora Marcela D. Waldingera bola žena v rozpakoch a znepokojená 5-6 orgazmami denne, ktoré nespustili žiadne myšlienkové pochody ani sexuálna túžba. MRI skeny jej mozgu a nohy nepreukázali žiadnu anomáliu, ale z ďalších testov vyplynulo, že existujú isté rozdiely medzi nervami v jej nohách. V skutočnosti vraj žena dosiahla spontánny orgazmus, keď bola jej ľavá noha stimulovaná elektrickým prúdom.

Ženu liečili podaním injekcie anestetika do jedného z jej miechových nervov, konkrétne toho, ktorý prijíma zmyslové informácie z nôh. Osem mesiacov po nej nemala orgazmus, teda aspoň taký, ktorý by vyžaroval z končatiny.

Výskumníci veria, že tento stav bol výsledkom zmätku v mozgu, prípadne mohol mať súvislosť s incidentom, ku ktorému došlo rok a pol predtým. Vtedy žena ležala tri týždne na jednotke intenzívnej starostlivosti v kóme v dôsledku infekcie. Po prebudení vraj cítila mravčenie a pálenie v ľavej nohe, s najväčšou pravdepodobnosťou kvôli poškodeným nervom.

Podľa Waldigera tak mozog začal vyhodnocovať vnemy z nohy ako informácie z pošvy a časom už medzi nimi prestal rozlišovať. To potom viedlo k pocitom orgazmu. U žien vraj lekári doteraz nikdy nič podobné nezaznamenali. Známy je iba prípad muža, ktorý dosiahol sexuálny vrchol v spojitosti s amputáciou nohy.

Je však možné, že existujú aj ďalší ľudia s podobnými problémami, ktorí sa ale príliš hanbia, aby išli k lekárovi a porozprávali o svojich peripetiách. Alebo im to možno práve takto vyhovuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu