Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Poľka (21) si užíva sexuálny maratón: Chce sa nechať pretiahnuť 100-tisíc mužmi po celom svete!

Ania Lisewska Zobraziť galériu (3)
Ania Lisewska (Zdroj: Facebook)

VARŠAVA - Iba 21-ročná Poľka si zvolila na katolícku krajinu veľmi nevšedný spôsob, ako sa prebojovať do knihy rekordov. Rozhodla sa mať sex so 100-tisíc mužmi po celom svete a získať si tým mediálnu slávu.

Ania Lisewska z Varšavy vo svojom profile na Facebooku uviedla, že sa chystá v rámci svojho sexuálneho maratónu spať s mužmi v každom meste sveta. "Chcem chlapov z Poľska, Európy a celého sveta. Milujem sex, zábavu a mužov," vysvetlila.

"V Poľsku je sex stále predmetom tabu a každý, kto si chce splniť svoje sexuálne fantázie je považovaný za devianta, šľapku alebo duševne chorého," dodala.

Ania prezradila, že svoj maratón začala minulý mesiac vo Varšave a neskončí, kým nedosiahne svoj cieľ. "Navštívim každé mesto v Poľsku, a keď prejdem všetky, vycestujem do zahraničia," objasnila dievčina, ktorá vraj venuje každému mužovi priemerne 20 minút v závislosti na tom, koľko sa ich za deň vystrieda.

Ania podľa Facebooku odštartovala svoju sexuálnu púť 24. mája a odvtedy vraj mala pohlavný styk už s 284 mužmi. Ich vekové rozmedzie sa pohybuje od 18 do 45 rokov a nechýbali medzi nimi ani cudzinci ako Španieli či Taliani. Záujemcovia však musia zložiť najprv 40 zlotých (cca 10 eur), z ktorých dievčina zaplatí kondómy a hotelovú izbu. Tieto peniaze však nepovažuje za prostitúciu, ale nevyhnutnú čiastku na uhradenie zábavy.

Mnohí internetoví užívatelia však neveria, že fotky dievčiny a jej profil sú pravé. Špekuluje sa, že ide iba o ďalší marketingový ťah reklamných agentúr. Informoval portál piotrpolok.pl.

Poľka (21) si užíva
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Poľka (21) si užíva
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu