Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Poľka (21), ktorá chce pretiahnuť 100-tisíc mužov, si najala svalnáča! Na čo jej bude?

Ania Lisewska Zobraziť galériu (2)
Ania Lisewska (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Mladá Poľka, ktorá sa chystá prekonať svetový rekord v počte mužov, s ktorými sa vyspí, to roztočila vo veľkom. Už jej nestačí iba pravidelná prezentácia na svojej internetovej stránke a profil na Facebooku, ale najala si vlastného hovorcu, ktorý má vraj koordinovať všetky rozhovory s médiami.

Ania Lisewska (21) má v pláne vystriedať vo svojej posteli 100-tisíc mužov po celom svete. Najprv sa vraj presexuje v rodnom Poľsku a keď ju to tam prestane baviť, posunie sa ďalej za hranice vlastnej domoviny. Dokonca už na 12. a 13. júla má naplánovaný výlet k našim západným susedom do Česka. Tí, ktorí by mali chuť sa s ňou stretnúť, by mali teda v týchto dňoch zamieriť do Prahy.

Presnejšie informácie o budúcich krokoch dievčiny by však mal odteraz podávať istý João Almas, ktorý sa podľa Anie stal jej tlačovým hovorcom. Kde na tohto nabúchaného svalnáča narazila, neprezradila, ale zatiaľ o ňom veľa počuť nie je. Honosne však svoju honbu za sexom už stihla nazvať European Sexual Marathon Tour.

João Almas.
Zobraziť galériu (2)
João Almas.  (Zdroj: Facebook)

Poľka svoju sexuálnu púť údajne odštarovala 24. mája a podľa počítadla na jej stránke ma za sebou už 329 skalpov. Aj keby si udržala takéto tempo, od dosiahnutia cieľa ju stále delia desaťročia.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu