Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sexmaratón v Prahe: Do mesta mieri Poľka (21), ktorá sa chce vyspať so 100-tisíc mužmi!

Ania Lisewska Zobraziť galériu (2)
Ania Lisewska (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Poľka Ania Lisewska, ktorá si tento rok dala bizarný záväzok, mať pohlavný styk so 100-tisíc mužmi po celom svete, opúšťa hranice svojej vlasti a vydáva sa užiť si sexmaratón k našim západným susedom. Už v piatok by sa mala objaviť v klube v pražskom Smíchove, kde bude celú akciu moderovať pornokráľ Robert Rosenberg.

Vstupné bude činiť tristo českých korún, ktoré určite nikoho finančne nezruinujú, takže sa očakáva, že by v klube mohlo byť nabité. Možno ani tak nie kvôli tomu, že by všetci návštevníci mali chuť si to s Aniou rozdať, ale skôr kvôli zvedavcom, ktorí si nenechajú ujsť príležitosť obzrieť si devu, ktorá zamýšľa poskytnúť svoje telo až 100-tisíc mužom. Zatiaľ sa však k svojmu cieľu neblíži práve míľovými krokmi, keďže po vyše dvoch mesiacoch je zatiaľ na čísle 386.

Podľa portálu tn.cz sa však prípadní záujemcovia o sex nemusia báť, že by nemali súkromie. Radovánky s Poľkou budú totiž prebiehať za zatvorenými dverami v oddelenej časti klubu, takže nehrozia žiadni nechcení diváci. Aby však Ania privolila, že chce mať s dotyčným pánom naozaj pohlavný styk, nesmie si zabudnúť kondóm. Poľka totiž dbá aj na ochranu svojho zdravia pred pohlavnými chorobami.

Pre prípad, že by niektorí adepti mali problémy s erekciou, usporiadatelia akcie zaistili, aby na mieste boli tri ochotné slečny, ktorá im pomôžu k "akcieschopnosti". Či však sexuchtiví Česi naozaj využijú takúto netypickú možnosť pohlavného vyžitia, je otázne. "Ja som dosť zvedavý, koľko ľudí nakoniec príde. V Česku stále všetci hovoria, ako by hrali v porne. Tak teraz majú skvelú príležitosť skoro zadarmo," povedal Rosenberg.

Sexmaratón v Prahe: Do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu