Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sex aj napriek ochrnutiu: Američan (43) si týmto privádza orgazmus!

Raffe Biggs
Raffe Biggs (Zdroj: tequid.com)

OAKLAND - Štyridsaťtriročný Američan je už niekoľko rokov paralyzovaný. Aj napriek nefunkčnému pohlavnému údu si však dokáže užívať sex tak, ako ktokoľvek iný. A to spôsobom, ktorý sa niekomu môže zdať na prvý pohľad tak trochu smiešny a bizarný.

Rafe Biggs je ochrnutý od pása dolu odvtedy, čo pred časom spadol zo strechy a zlomil si krk. Bál sa, že už nikdy nebude schopný pocítiť sexuálnu rozkoš. S priateľkou ale objavil spôsob, ako ju znova docieliť, píše denník The Sun. Začala mu masírovať a cucať palec na ruke.

"Je to nesmierne príjemné. Cítim, ako sa vo mne postupne hromadí energia, až nakoniec dosiahnem vyvrcholenie. Môj palec teraz funguje ako náhradný penis," vysvetlil Biggs.

Rodák z Kalifornie v súčasnosti navštevuje sexuálnu terapeutku Lisu Skye Carleovú, aby mu poradila ešte nejaké ďalšie triky. "To, čo Rafe prežíva, nazývame prenos orgazmu. Dochádza k nemu vtedy, keď ho vyvoláva iný orgán na tele, než intímny. Navyše ho táto technika zbavuje bolesti," povedala expertka.

Rafe založil organizáciu Sexability, prostredníctvom ktorej sa snaží pomôcť podobne postihnutým ľuďom. "Sex má terapeutické účinky, čo dokážu oceniť najmä ľudia so zdravotným postihnutím," dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu