Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vtipné VIDEO o lysohlávkach: Mladý Čech sa rád "sfetuje zadarmo"!

(Zdroj: YouTube)

LIBEREC - Úprimnosť niektorých ľudí zachádza do takých detailov, že sa väčšina z nás iba chytí za hlavu. Obzvlášť, ak ide o takú chúlostivú tému, akou sú drogy. Mladý Čech však nemal problém pred celým svetom priznať svoj pozitívny vzťah k halucinogénnym hubám. Reportáž však samozrejme treba brať s nadhľadom.

Televízny príspevok o tom, kam chodia zvyčajne hubári za svojím koníčkom, sa v podaní mladého Čecha trochu zvrhol. "Ja teda huby veľmi nejem, mne nechutia, väčšinou mi je z nich blbo. Jediné huby, ktoré jem, sú lysohlávky," znie spoveď mladíka, ktorý vymenoval aj svoje obľúbená miesta v Liberci, kam ich chodí zbierať.

Zároveň sa priznal, že dúfa, že porastú ešte aj tento rok, pretože "tripy sa zháňajú veľmi ťažko, takže ako sfetovať sa zadarmo je perfektné". Týmto výrokom samozrejme pobavil väčšiu časť českej aj slovenskej verejnosti.

"Čarovné huby", ako zvyknú lysohlávky nazývať, môžu podľa odborníkov spôsobiť závažné, hlbšie psychické poruchy v zmysle schizofrénie a schizoidných porúch osobnosti. Vyskytli sa však aj štúdie, ktoré hovoria, že môžu byť aj zdraviu prospešné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu