Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Na pokraji smrti: Muž zjedol "čarovné" huby a odtrhol si penis!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: oddee.com)

OHIO - Muž (41) v americkom meste Ypsilanti Township spôsobil rozruch svojím neortodoxným správaním. Najprv spustil poplašné zariadenie na miestnej škole, ktoré privolalo políciu a potom už iba bezmocne kričal a kričal. Počas drogového tripu si totiž odtrhol časť penisu a nebyť urýchlenej pomoci, mohol vykrvácať.

Seržant Geoff Fox sa vyjadril, že nahého muža našli kľačať pri škole v utorok asi o jednej hodine ráno. Od pása nadol bol zakrvácaný a časť jeho genitálií bola odtrhnutá. Tú vzali aj spolu s nešťastníkom do nemocnice.

"Veľa toho nenahovoril, iba kričal a kričal," povedal Fox s tým, že muž rozbil okno na škole, ale nič nevzal. "Nebol pri zmysloch. Nedalo sa s ním normálne komunikovať."

Muž neskôr vyšetrovateľom prezradil, že požil halucinogénne huby počas návštevy u priateľov v susedstve školy. Nemá však žiadne záznamy o predošlom užívaní drog ani žiadnych psychických problémoch.

"Krv sme poslali na analýzu, aby sme zistili, či v nej nemá aj niečo iné," uviedol Fox a dodal, že na toxikologické výsledky sa stále čaká.

Seržant odmietol komentovať podrobnosti o mužovej liečbe, ale povedal, že bol na pokraji smrti. "Pokiaľ ide o vitálne funkcie, boli tak nízke, ako sa len dalo bez toho, aby zomrel," doplnil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu