Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

VIDEO Veľká smola: Keď mechanik nabúra zákaznikovo luxusné Lamborghini!

Vodičovi sa stal osudným šmyk na mokrom lístí.
Vodičovi sa stal osudným šmyk na mokrom lístí. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Tomu sa povie smola! Dvadsať rokov v brandži bez nehody a potom zničí zákazníkovi luxusné Lamborghini Murcielago v prepočte za 270-tisíc eur. Automechanik Andrew Mitchinson (37) asi ťažko vysvetľoval majiteľovi, čo sa s jeho vozidlom stalo.

Mechanik vzal strieborné Lamborghini na krátku skúšobnú jazdu po britskom Staveley, keď na mokrej ceste pokrytej lístím narazil do obrubníka a následne do zaparkovaného Fordu Focus.

"Išiel som len na dvojku, aby som vyskúšal brzdy. Naozaj neviem, čo sa stalo. Určite som nemohol ísť rýchlejšie ako 40 až 50 kilometrov za hodinu, ak vôbec," uviedol Mitchinson. "Bolo to neskutočné. Bol som zničený, pretože som vedel, že to je drahé auto," dodal.

"Je to prvýkrát, čo nabúral zákazníkovo auto. A to je tu už 20 rokov. Vyskúšal tisíce áut," poznamenal jeho otec, ktorému autoservis patrí s tým, že syn aj vozidlá sú poistené.

Model, ktorého sa vyrobilo len niečo vyše 4000 kusov, patril podnikateľovi Stephenovi Leahymu (46). Ten sa teraz obáva, že nehoda znížila možnú predajnú cenu jeho vozidla, ktoré malo najazdené 40 000 kilometrov. Mechanik odhaduje škodu na oboch vozidlách na zhruba 24 650 eur. Prípad už vyšetruje polícia.

Rozbil Lamborghini

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu