Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Žena zhodila krásnych 95 kíl: Spackanú operáciu porazila zumbou!

ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
ilustračné foto (Zdroj: zumbausa.com)

LONDÝN - Britka Karren Knightová (47) si myslela, že po dvoch deťoch a rokoch márnej snahy schudnúť, to už prirodzene nezvládne. Preto sa rozhodla pre operáciu žalúdka. Aké bolo jej prekvapenie, keď zistila, že 38 kíl vlastne zhodila vďaka zumbe a nie bandáži, tá jej totiž hneď na začiatku praskla.

Matka dvoch detí z britského Widnes po rokoch neúspešného diétovania pribrala na nepekných 140 kíl. Zaplatila si preto bandáž žalúdka v Belgicku a krátko po zákroku išli kilá pomaly dole. Chudnutie sa rozhodla ešte podporiť hodinami zumby a bola príjemne prekvapená, ako to fungovalo.

Počas lekárskej kontroly po dvoch rokoch od operácie ale lekári zistili, že jej bandáž žalúdka na začiatku praskla, a teda vlastne nikdy nemala poriadny účinok. Karren však bola v tej dobe už ľahšia o 38 kíl. Vtedy pochopila, že sa jej podarilo zhodiť aj bez podpory, teda iba tým, že sa začala hýbať a dodržiavala predpísanú životosprávu.

Táto informácia ju poriadne šokovala. "Bola som presvedčená, že vlastným úsilím nikdy neschudnem. Toľko rokov som strávila na diétach, ktoré boli nanič a zrazu to išlo. Iste, že som začala rýchlejšie chudnúť, ale nenapadlo mi, že to je tým tancom. Bola som presvedčená, že za to vďačím hlavne bandáži," rozpráva Karren.

“Jediné, co ma mrzí je, že som to nevedela pred tou operáciou, ktorú som si mohla ušetriť,” dodáva žena, ktorá je momentálne ľahšia o 95 kíl a na zumbu nedá dopustiť. Dokonca sa stala inštruktorkou.

Mohlo by vás zaujať: Bavte sa a chudnite: Vyformujte si postavu zumbou!

Karren vtedy a dnes

Žena zhodila krásnych 95
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Caters)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu