Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Obria tanečnica: 120-kilová žena sa zvíja pri tyči v sexi pózach!

LuAyne sa vrtí rovnako dobre ako jej štíhlejšie konkurentky
LuAyne sa vrtí rovnako dobre ako jej štíhlejšie konkurentky (Zdroj: Facebook)

HANOVER - Američanka LuAyne Barberová (26), umeleckým menom Lulu, so svojimi 120 kilami rozhodne ako tanečnica nevyzerá. Aj napriek veľkosti 54 sa však pri svojich vystúpeniach nevyhýba zdvihom, špirálam, stojkám a ďalším akrobatickým prvkom, ktoré k tancu pri tyči patria. Podľa dievčaťa jej zmenil život.

"Vždy som to chcela skúsiť, ale mala som obavy, čo by si ľudia pomysleli. Ale keď som sa objavila na svojom prvom vystúpení a na sebe som mala len malé šortky a podprsenku a na nohách topánky na ihličkovom podpätku, všetko zo mňa naraz opadlo. Bez ohľadu na moju nadváhu som sa cítila oveľa lepšie, " prezradila LuAyne magazínu Closer.

Pre mladú ženu sa stal tanec koníčkom v roku 2006 po pôrode prvého dieťaťa. Získal si ju nakoniec natoľko, že tréningu venuje každú voľnú chvíľku. Dokonca si dva a pol metra vysokú kovovú tyč nechala nainštalovať aj doma. Zmyselný tanec jej dodal potrebné sebavedomie.

Odvážna mamička si počas niekoľkých rokov získala mnoho priaznivcov. Jej fanúšikom číslo jeden však stále zostáva manžel, inštalatér Will Brown (29). "Will môj tanec miluje. Vždy som bola dobre stavaná. Ale moja váha predsa nemôže zničiť to, čo tak milujem," povedala Lulu.

Niektorí tanečníci ju najskôr nazývali tlsťoškou a "suchozemskou veľrybou", ale keď spoznali, že to s tancom myslí vážne, zmenili názor. S konkurenciou štíhlych opálených kolegýň si hlavu neláme.

Obézna tanečnica pri tyči

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu