Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Táto fotka dokázala zázrak: Tlsťoch za rok schudol krásnych 100 kíl!

Andrew pri tanci s družičkou pripomínali obra a trpaslíka Zobraziť galériu (2)
Andrew pri tanci s družičkou pripomínali obra a trpaslíka (Zdroj: SWNS)

LONDÝN - Hoci sa každý deň pozeráme do zrkadla, občas nevidíme to, čo by sme mali. Brit Andrew Montgomery (34), ktorý vážil 190 kíl, zostal šokovaný, keď sa zbadal na fotografii zo svadby. Okamžite sa rozhodol, že s tým tučným mužom na snímke musí niečo urobiť a za rok sa mu podarilo zhodiť polovicu svojej telesnej hmotnosti.

Muž sa na fotografii, ktorá zmenila jeho život, zvŕta na parkete s jednou z družičiek. Hayley Doyleová s konfekčnou veľkosťou 36 pri ňom vyzerá ako trpaslík.

"Bol šok vidieť, aký som veľký. Nikdy som sa nevážil a netušil som, že som sa tak rozrástol, kým som sa nevidel v porovnaní s inými ľuďmi. Bol to budíček, ktorý som potreboval..," hovorí muž, ktorý sa po účasti na svadbe priateľov pripojil k chudnutiu na on-line internetových stránkach.

Počas prvých šiestich mesiacov schudol 57 kíl, pričom žil iba na 500 kalóriách denne. Jedol mliečne koktaily, polievky a cereálne tyčinky, až to za rok dotiahol na 95 kíl.

"Teraz sa cítim úžasne a nemôžem sa dočkať, kedy si nájdem dievča, ktoré sa stane mojou ženou," uviedol spokojný obyvateľ grófstva Armagh v Severnom Írsku.

Bielkovinová diéta: Aj pre stále hladných chlapov!

 

Rozdiel medzi súčasnosťou a minulosťou je markantný

Táto fotka dokázala zázrak:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SWNS)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu