Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Kúpila si 100 malých šiat za 17-tisíc a schudla 40 kíl!

Heather Hallová a jej garderóba Zobraziť galériu (5)
Heather Hallová a jej garderóba (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN/BRATISLAVA - Britka Heather Hallová (51) zvolila prefíkanú stratégiu ako schudnúť. Žena vážiaca 100 kíl, si kúpila o osem čísel menšie šaty, na ktoré sa pre inšpiráciu pozerala každý deň. Čím vyššiu hmotnosť strácala, tým si zaobstarávala stále viac oblečenia, až zaplnila štyri veľké skrine.

Matka dvoch synov (24, 28) mala ešte pred rokom problém ísť na dovolenku a vyzliecť sa na pláži do plaviek. Za svoju postavu sa nielenže hanbila, ale spôsobovala jej aj praktické prekážky. Kvôli vyčnievajúcemu bruchu si napríklad nedokázala zapnúť bezpečnostný pás v aute.

Keď zistila, že jej konfekčná veľkosť sa zastavila na čísle 22, zostala šokovaná natoľko, že sa pripojila k miestnej skupine, ktorá ľuďom pomáha schudnúť. Ako zámienku pre získanie chudšieho tela si zadovážila kožené šaty a odvtedy viseli na dverách skrine.

Okrem pravidelného cvičenia vymenila Britka nezdravé kalorické jedlá za celozrnné toasty na raňajky, nízkotučný sendvič na obed a lososa so zeleninou na večeru.

Ako začalo ubúdať kíl, vrhla sa Heather do nakupovanie desiatok šiat, do ktorých sa chcela zmestiť. "Nebola som na dovolenke niekoľko rokov, takže som mala nejaké úspory a bola som celkom rada, že ich môžem utratiť za oblečenie. Bola som ako dieťa v cukrárni," hovorí spokojná žena, ktorá má v súčasnosti 60 kíl a konfekčnú veľkosť 12.

Heather vôbec nevadí, že väčšina šiat jej je teraz priveľká, hlavne, že splnili svoj účel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu