Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Tučného muža volali Lochnesská príšera, schudol 100 kíl!

Mickie schudol vyše 100 kíl Zobraziť galériu (5)
Mickie schudol vyše 100 kíl (Zdroj: worldwidefeatures.com)

LONDÝN/BRATISLAVA - Angličan Mickie Ness (39) nemal problém s prezývkou Nessie, ale keď jeho hmotnosť stúpla k takmer 200 kilogramom a začali mu hovoriť Lochnesská príšera, uvedomil si, že je načase so sebou niečo urobiť.

Mickie začal priberať po nehode na motocykli pred 20 rokmi. V tridsiatke ho lekár varoval pred rizikom predčasného úmrtia na chorobnú obezitu. Muž priznáva, že jeho raňajky vtedy tvorili vajíčka a klobáska, po ktorých ešte nasledoval sendvič so slaninou.

Po operácii žalúdka váži 95 kíl a podľa jeho slov sa cíti úžasne. "Možno je zo mňa polovica toho, čím som bol, ale mám pocit, že som dvakrát taký chlap," hovorí šťastný Angličan z mesta Deepcar, ktorý musel chudnutiu razantne prispôsobiť aj svoj jedálniček.

Skončilo sa aj pasívne vysedávanie doma, Mickie zvyčajne na bicykli prejde aj 45 km za deň a obvod jeho pásu sa znížil zo 147 na 91 cm.

Mickieho priateľka Rachel Jamesová (37) má z jeho premeny obrovskú radosť. "Vyzerá úplne úžasne, má oveľa väčšiu sebadôveru a vie, že dostal druhú šancu na život. Som tak pyšná," uviedla matka troch detí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu