Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Muž za rok schudol 80 kíl a opeknel ako model!

Neil Richardson pred a po Zobraziť galériu (5)
Neil Richardson pred a po

LONDÝN/BRATISLAVA - Brita Neila Richardsona (30) všetci poznali ako "Tlstého Neila", pretože ho na to predurčovala jeho 170-kilová váha. Minulý rok sa však stalo niečo, čo ho prinútilo obrátiť svoj život naruby.

Počas rodinnej dovolenky Richardsona jeho dvojročná dcérka požiadala, aby sa zahral s ňou a jej kamarátom. Chlapec však hru odmietol so slovami, že nechce sedieť vedľa takého tlsťocha. "Počuť to a vidieť tvár môjho dievčatka zaliatu slzami bolo, akoby ma zrazil vlak. Uvedomil som si, že moja váha ovplyvňuje aj moju rodinu a musím s tým niečo urobiť," spomína Neil na dôvod svojej premeny.

Keď sa Richardson vrátil domov z dovolenky v júni minulého roka pripojil sa k miestnej skupine, ktorá ľuďom pomáha s chudnutím. Rozhodol sa tak aj preto, že iba málo obéznych s nadváhou, ako mal on, sa dožíva zrelého veku a Neil tu chce byť ešte dlho pre svoje deti.

Muž teda prestal jesť mastné jedlá a vymenil ich za zdravé domáce verzie. Odkedy sa snaží dodržiavať optimálny stravovací plán, schudol už 80 kíl a je na seba hrdý. Rovnako ako jeho rodina.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu