Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Dokonalá zmena: Škaredka ašpiruje na Miss America!

Ťažko uveriť, že na obrázku je to isté dievča Zobraziť galériu (6)
Ťažko uveriť, že na obrázku je to isté dievča (Zdroj: Facebook)

LONDÝN/BRATISLAVA - Bree Boyceová (22) zmenila svoj život od základov. Zo škaredého káčatka sa stala prekrásna labuť, ktorá na budúci rok zabojuje o prestížny titul Miss America. Podľa fotografií z jej mladosti by tomu uveril len málokto.

Pokým kráľovné krásy bezhlavo hlásajú svetový mier, táto žena dúfa, že jej posolstvo bude mať väčšiu váhu. Bree z Južnej Karolíny sa stala tohtoročným prekvapením štátneho kola po tom, čo schudla 50 kíl a konkurentkám vyfúkla výhru. Vďaka nej pocestuje v januári do Las Vegas, aby súťažila o miss celej krajiny.

Dievča, ktoré prešlo pozoruhodnou transformáciou, si za svoj životný cieľ zvolilo inšpirovať všetky vekové skupiny k zdravšiemu životu. Samo je príkladom toho, ako sa z tučnej a nevábnej tínedžerky môže stať pekná mladá žena s dobre vyformovaným telom bez známok hladovania.

Podľa nej sú dôležité stravovacie návyky, cvičenie a sebadôvera. Na diéty už vraj neverí, ale snaží sa počúvať reč tela, ktoré ako auto potrebuje na efektívnu prevádzku to správne palivo. "Ak mám strašnú chuť na čokoládový zákusok, dám si ho. Ide o to, že ho nebudem jesť každý deň každú hodinu... Musíte to robiť s mierou. Máte moc zmeniť svoj život," dodáva Bree, ktorej zo zisku titulu vyplývajú aj určité povinnosti.

Nasledujúcich päť mesiacov bude cestovať po krajine, rozprávať o svojej premene a samozrejme pracovať pre rôzne charitatívne organizácie, na čo sa vraj už veľmi teší.

Miss South Carolina

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu