Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Putinov propagandista vyslovil v štátnej televízii šialenú hrozbu: Všetkých ich zabijeme!

Propagandista Kremľa, Vladimir Solovjov, v ruskej televízii
Propagandista Kremľa, Vladimir Solovjov, v ruskej televízii (Zdroj: Twitter/Anton Gerashchenko)

MOSKVA - Propagandistický moderátor Vladimira Putina Vladimir Solovjov sa opäť šialene vyhrážal v ruskej štátnej televízii. Kremeľský agitátor nielenže opakovane poprel právo Ukrajiny na existenciu, ale aj pohrozil: "Všetkých ich zabijeme!"

Svet naďalej hľadí na Ukrajinu so znepokojením. Vojna je tu už viac ako dva roky. Perfídna a nezmyselná útočná vojna, ktorú rozpútal ruský prezident Vladimir Putin a ktorú aj dnes ospravedlňuje „denacifikáciou Ukrajiny“.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 775 (Zdroj: Facebook/General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

Solovjov ako lojálny Putinov agitátor vo vojne na Ukrajine

Ako pokračujú boje na Ukrajine, ruská štátna televízia pravidelne vrhá na Západ nové hrozby. Najmä Vladimir Solovjov sa stal známym ako lojálny Putinov zástanca tvrdej línie začiatkom ukrajinskej vojny. Putinov agitátor so svojimi hosťami pravidelne diskutuje o možnom jadrovom údere na západné štáty, zosmiešňuje západné hlavy štátov a predstaviteľov vlád a chváli sa údajnými úspechmi ruskej armády na Ukrajine.

Putinov propagandista sľubuje, že ich všetkých zabijú

V najnovšom vydaní svojej televíznej relácie v ruskej štátnej televízii kremeľský agitátor opäť poprel právo Ukrajiny na existenciu („Na konci tohto konfliktu by už Ukrajina nemala byť. Ak to bude potrebné, Rumunsko, Poľsko, Maďarsko a my by sme mohli niektoré územia "prevziať") a varoval svojich hostí a divákov pred televíznymi obrazovkami, prečo by Rusko za žiadnych okolností nemalo rokovať so Západom. Solovjov tiež vyslovil úplne šialenú hrozbu: "Všetkých ich zabijeme." Americká novinárka Julia Davis sledovala ruskú politickú diskusiu, prekladala úryvky z programu a zdieľala ich na X a YouTube.

"Ohavná ľudská bytosť!" Internetová komunita volá po haagskom tribunáli pre Vladimíra Solovjova

V službe krátkych správ X (predtým Twitter) vyvolala Solovjovova šialená hrozba hrôzu. Mnohí používatelia žiadali ukončenie jeho propagandistickej šou a Solovjova, aby sa za svoje šokujúce výroky zodpovedal na súde. "Haagsky tribunál nemôže pre Solovyova začať dosť skoro!", "Je čas zneškodniť tohto zločinca. Možno by si ostatní dvakrát rozmysleli, kým vyslovia tieto zločinecké slová. Tento chlap si zaslúži vlastný tribunál" a "Je to opovrhnutiahodná ľudská bytosť a mal by byť súdený za podnecovanie k vojnovým zločinom. Jednoducho nie je človek,“ píše sa na X okrem iného.

Viac o téme: UkrajinaVladimir Solovjov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu