Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Putinov propagandista sa v televízii úplne opustil: Povedal, ktoré krajiny chce úplne zničiť

Vladimir Solovjov sa v televízii vyhrážal Západu.
Vladimir Solovjov sa v televízii vyhrážal Západu. (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Putinova hlásna trúba opäť šírila v ruskej štátnej televízii úplné šialenstvo. Vladimir Solovjov chce nielen pochovať Veľkú Britániu pod rádioaktívnou vlnou, ale chce vymazať Paríž z povrchu zemského hypersonickými raketami.

Pri pohľade na televízny program pod vedením Vladimíra Putina možno povedať, že ruská štátna televízia je už dva roky viac-menej vo výnimočnom stave. Minimálne od začiatku ukrajinskej vojny vo februári 2022 prebiehala agitácia proti NATO, Západu a v podstate všetkým údajným nepriateľom Ruska v takmer nekonečných „talk show“. Nešetrí sa ani prehnanými hrozbami. Jedna osoba dosiahla obzvlášť pochybnú slávu: Vladimir Solovjov.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 769 (Zdroj: Facebook/ General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

Putinov propagandista sa opustil v ruskej televízii

Vojnový zástanca tvrdej línie vo svojej televíznej relácii v ruskej štátnej televízii nie prvýkrát vyzýval na použitie jadrových zbraní proti západným štátom, ktoré podporujú Ukrajinu. Nedávno sa pred kamerami dostal s prehnaným rozohnením na titulky, keď urazil francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona ako „bastarda“ a „špinavého žabožrúta“, ktorý nedokáže zdvihnúť zo stoličky svoj „chudý a ochabnutý zadok“. Je to neuveriteľná vlna nenávisti.

Chce pochovať Veľkú Britániu pod rádioaktívnou vlnou

Solovjova však neprestáva s útokmi. V najnovších vydaniach svojich relácií „Večer s Vladimírom Solovjovom“ a „Nedeľný večer s Vladimírom Solovjovom“ tiež vyzval na jadrové útoky proti dvom členom vojenskej aliancie NATO. Julia Davis z "The Daily Beast" zverejnila úryvky z vysielania na X.

Možných následkov vojny sa Solovjov zrejme neobáva. V prvom klipe vysvetľuje svojim propagandistickým kolegom, že nikto z nich nebude po vojne postavený pred súd, pretože Briti budú dovtedy vyhladení jadrovými útokmi." Solovjov odkazuje na vyhlásenie v "The Daily Telegraph" , kde bolo požadované po skončení vojny na Ukrajine, aby boli proti zodpovedným Rusom vynesené rozsudky. Solovjov si je istý, že Británia bude v tomto bode „pochovaná pod rádioaktívnou vlnou“.

Solovjov pohrozil Francúzsku jadrovým útokom

Ale to mu nestačí. Z druhého úryvka, ktorý môžete vidieť na X, tiež stratíte reč. Solovjov sa opäť obracia proti Francúzsku a bráni sa starostke Paríža Anne Hidalgovej, ktorá nedávno vyhlásila, že ruskí a bieloruskí športovci nie sú na tohtoročných olympijských hrách vo francúzskej metropole „vítaní“.

"Rád by som pripomenul tejto nacistickej beštii, že dnes je 210. výročie vstupu ruskej armády do Paríža. Vtedy, ako aj teraz, nám je jedno, či ste radi, že nás vidíte alebo nie. Kedykoľvek vás musíme zničiť, urobíme to,“ povedal Solovjov. A dodal: "Tak Paríž, nechceš privítať našich športovcov? Tak privítaj naše hypersonické strely! Rýchle, spoľahlivé a veľmi nepríjemné."

Viac o téme: RuskoParížJadrový útokVladimir Solovjov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu