Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Českom otriasa hrôzostrašný prípad: Muž (50) znásilnil iba 7-ročné dievčatko! Priamo v obchodnom centre

(Zdroj: Facebook/Policie České republiky, Getty Images)

JIHLAVA - V českej Jihlave došlo k hrôzostrašnému činu. Opitý 50-ročný muž mal na toalety vylákať 7-ročné dievčatko a tam ho znásilniť. Polícia páchateľa zadržala a bol vzatý do väzby. Podľa policajnej hovorkyne Kraja Vysočina Dany Čírtkovej hrozí 50-ročnému obvinenému až 12 rokov väzenia.

archívne video

Chrapúnstvo v priamom prenose! Namiesto pomoci bezvládneho kolobežkára okradol (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky )

K činu došlo ešte minulý piatok podvečer, no polícia o tom informuje až tento týždeň. "K závažnému mravnostnému trestnému činu došlo v jednom z obchodných centier v Jihlave. Muža podozrivého z tohto činu sme zadržali. S mužom sme viedli úkony trestného konania. V sobotu ho vyšetrovateľ obvinil zo znásilnenia," povedala Čírtková. V nedeľu okresný súd rozhodol o tom, že obvinený, ktorý už bol predtým trestaný, bude vo väzbe. "Jedná sa o muža s trestnou minulosťou, ale nie je to cudzinec," doplnila Čírtková.

Podľa zistení CNN Prima NEWS bolo dievčatko na nákupoch s otcom v jednom z jihlavských obchodných centier. Či sa na chvíľu stratila otcovi z dohľadu a poprosila o pomoc toho nepravého, alebo či sa obaja muži poznali, sa nedá zatiaľ s určitosťou povedať. Podozrivý ju mal zavliecť do kabínky na toalete, kde ju znásilnil. Otec dieťaťa bol medzitým zrejme v inej časti budovy. Kriminalisti upokojili rodičov, že ďalšie nebezpečenstvo nehrozí.

Viac o téme: ČeskoDievčatkoZnásilnenieJihlava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu