Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hrozivý prípad z rakúskych Álp: Masér sexuálne napadol dovolenkárku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

INNSBRUCK - Masáž v tirolskom hoteli v septembri minulého roka priviedla pred súd muža nemeckého pôvodu (60). Masér mal sexuálne zneužiť dovolenkárku. Nakoniec bolo jasné, že došlo k „sexuálnemu incidentu“ – ale nie v akej forme.

„Znásilnil ma,“ bola si istá žena, ktorá si v skutočnosti chcela na pár dní oddýchnuť so svojou partnerkou v rakúskom Ötztale. Obžalovaný sa najskôr ponúkol, že ju vymasíruje „zvnútra“, potom do nej najskôr vnikol prstom a nakoniec sa ju pokúsil aj znásilniť.

archívne video

Agresor ráta s tým, že sa nebudete brániť - Bianka Urbanovská, lektorka sebaobrany

Obeť vraj robila sexuálne narážky

Nemec vec opísal na pondelkovom pojednávaní na krajskom súde v Innsbrucku úplne inak. "Opakovane robila sexuálne narážky a hovorili sme aj konkrétne o tom, čo sa tým myslelo zvnútra," vysvetlil. Bola to ona, kto mu nakoniec vyzliekla nohavice a spodnú bielizeň a povzbudila ho k pohlavnému styku.

Zhodli sa len na jednom: Celá záležitosť sa skončila mužovou predčasnou ejakuláciou ešte predtým, ako mohlo dôjsť k pohlavnému styku. "Potom si ľahla späť na masážny stôl a nechala sa masírovať do konca," opísal vtedajšiu situáciu muž.

Prokurátorka spochybnila verziu obžalovaného

Prokurátorka vyjadrila pochybnosti o mužovej verzii, že iniciatíva v konečnom dôsledku pochádza od údajnej obete: „Prečo by sa mala ako lesbická žena zaujímať o oveľa staršieho muža?“ Muž tiež zjavne prekročil hranice, vrátane tých medzi hosťom a zamestnancom hotela.

Obhajkyňa obžalovaného v každom prípade nepovažuje za dokonaný prečin znásilnenia: „Žena mohla po incidente jednoducho odísť z miestnosti.“ Nešlo o násilie ani o narušenie slobody, tvrdila.

Nakoniec porota, ktorej predsedal sudca Thomas Wallnöfer, nedokázala bez pochybností určiť, o čo v skutočnosti išlo. „To má za následok oslobodenie spod obžaloby z dôvodu pochybností,“ povedal Wallnöfer. Jedna vec je však jasná: „Skutočne došlo k sexuálnemu incidentu“, ale v akej forme „sa nedá presne určiť“.

Viac o téme: MasérSexuálne zneužitie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu