Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nesmierna tragédia: Dievča (†13) zomrelo na následky zranení po znásilnení

Shanon zomrela na zranenia po znásilnení.
Shanon zomrela na zranenia po znásilnení. (Zdroj: Getty Images, Facebook)

PARÍŽ - Vo francúzskom meste Rantigny zavládol hlboký žiaľ: 13-ročná Shanon ležala po znásilnení niekoľko dní v kóme a nakoniec zraneniam podľahla. Muž je vo väzbe.

13-ročná Shanon bola niekoľko dní v kóme, kým neprehrala boj: 27. marca zomrela v nemocnici vo francúzskom Amiens. Jej matka Ludivine je zdrvená. Chce vedieť, čo sa stalo pred tromi týždňami v dome v Rantigny.

archívne video

Agresor ráta s tým, že sa nebudete brániť - Bianka Urbanovská, lektorka sebaobrany

„Ja, moja rodina, každý, kto poznal Shanon, som v šoku,“ hovorí matka pre „Le Parisien“. "Od 6. marca žijeme v nočnej more." V tom čase išla Shanon do domu svojej priateľky.

Vyšetrovatelia sa teraz snažia rozlúštiť, čo sa tam stalo. Jedno je isté: Dievčatá navštívili dvaja mladí muži, jeden 18 a jeden 19-ročný. Shanonina priateľka sa s nimi zrejme zoznámila cez Tiktok, no svoj skutočný vek zatajili.

18-ročný mladík je vo väzbe

18-ročný mladík údajne znásilnil Shanon. Potom ju previezli do nemocnice so zástavou srdca, silno krvácala a s ťažkými poraneniami brucha – a pred smrťou bola takmer tri týždne v kóme.

Polícia 18-ročného mladíka zadržala a umiestnila do vyšetrovacej väzby. 19-ročného a rovnako starú Shanoninu priateľku tiež zatkli, no po vypočutí ich prepustili. Čelia aj obvineniu z nezabránenia trestnému činu.

Teraz bude vykonaná pitva, ktorá určí presnú príčinu smrti. Shanonina matka hovorí: „Verím v spravodlivosť a nechávam políciu robiť svoju prácu. Všetci chceme vedieť pravdu o tejto tragédii."

Celá udalosť sa hlboko dotkla aj starostky. Virginie Garnierová hovorí: „Túto rodinu poznal každý. Nemám slov, je to príšernosť.“

Viac o téme: SmrťZnásilnenieZranenia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu