Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Putinov propagandista opäť perlil: Predpovedal smrť prezidentského kandidáta počas predvolebnej kampane

Vladimir Solovjov sa v televízii vyhrážal Západu. Zobraziť galériu (2)
Vladimir Solovjov sa v televízii vyhrážal Západu. (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Boris Nadeždin chce v prezidentských voľbách kandidovať proti Vladimirovi Putinovi. Ale má naozaj šancu? Putinov priaznivec Vladimir Solovjov hovorí nie. Dokonca prorokuje jeho smrť.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 708 (Zdroj: Facebook/General Staff of Ukrainian Armed Forces)

Vladimir Solovjov predpovedá smrť Putinovho vyzývateľa v predvolebnej kampani

Popredný predstaviteľ ruskej štátnej propagandy si je istý, že Vladimir Putin zlikviduje svojho volebného protikandidáta. Vladimir Solovjov podľa vlastných vyjadrení očakáva, že Putinov vyzývateľ buď skončí vo väzení, alebo zomrie na otravu jedom. V súčasnosti sa predpokladá, že Boris Nadeždin bude v marcových prezidentských voľbách kandidovať proti Putinovi. Kritik Kremľa predložil potrebný počet podpisov, aby mohol v marcových ruských prezidentských voľbách kandidovať proti súčasnému Vladimirovi Putinovi. Člen volebnej komisie potvrdil prijatie podpisov v stredu, informovala AFP.

Bývalý poslanec ruskej Štátnej dumy Boris Nadeždin
Zobraziť galériu (2)
Bývalý poslanec ruskej Štátnej dumy Boris Nadeždin  (Zdroj: YouTube/Russian Media Monitor)

Exposlanec, ktorý odmieta ruskú ofenzívu na Ukrajine a otvorene odsudzuje Putinove autoritárske tendencie, je jediným zostávajúcim opozičným kandidátom. Volebný orgán teraz musí rozhodnúť, či bude pripustený k voľbám. Ale s jeho protivojnovým postojom sú Nadeždinove šance na kandidatúru pravdepodobne mizivé.

Vladimir Solovyov je známy divokými hrozbami v ruskej televízii. Ruský televízny moderátor a Putinov prívrženec sa v súčasnosti dostáva na titulky s novými šokujúcimi vyhláseniami o nadchádzajúcich prezidentských voľbách.

Putinov spojenec varuje Borisa Nadeždina pred smrťou jedom a uväznením

Solovjov vo svojom najnovšom vysielaní varoval Nadeždina pred možnou kandidatúrou. Vyplýva to z videa zverejneného Juliou Davisovou na X. Solovjov v preloženom klipe vysvetľuje, že je z Nadeždina „strašne sklamaný“. Kandidáta, ktorého podporuje strana Občianska iniciatíva, označil aj za „blbca“. „Z ľudského hľadiska je to pre mňa veľké sklamanie,“ hromží Solovjov. "Borisa poznám asi 25 rokov. Je zvláštne, keď si predstavím, že Boris verí, že môže byť v našej krajine zrazu zvolený za prezidenta. Je jasné, že šanca je nulová," hovorí Putinov spojenec.

"Dostanete sa do väzenia a to je všetko," pokračoval. "Štát vychová tvoje úbohé deti! Si idiot?...Bol tam pacient z Berlína a teraz bude ďalší z Dolgoprudného (rodného mesta Nadeždina)." Solovjovova zmienka o „berlínskom pacientovi“ sa týka dnes už väzneného ruského opozičného vodcu Alexeja Navaľného, ​​ktorý sa liečil v Berlíne po tom, čo sa stal obeťou útoku otravou v roku 2020, o ktorom sa on a mnohí ďalší domnievajú, že ju nariadil Putin.

"Čaká ho osud Navaľného a Kara-Murzu," povedal Solovjov. "Nikoho to nebude zaujímať - je vo väzení, tak to má byť."

Bude tým Nadeždin ohromený? To sa ešte uvidí. Samotný Putin sa k svojmu možnému vyzývateľovi zatiaľ verejne nevyjadril.

Viac o téme: Prezidentské voľbyVladimir SolovjovBoris NadeždinVladimir Pujtin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu