Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Šéf Kremľa v smrteľnom strachu: Vladimir Putin dal vypnúť internet! Vraj žije v obavách o svoj život

Ruský prezident Vladimir Putin
Ruský prezident Vladimir Putin (Zdroj: TASR/AP Photo/Alexander Zemlianichenko, Pool)

MOSKVA - V Petrohrade by mal byť dnes v noci vypnutý internet. To má zabrániť útokom dronov na ruského prezidenta Vladimira Putina. Vynorili sa otázky, ako veľmi sa o seba šéf Kremľa bojí.

Vojna na Ukrajine, ktorú rozpútal Vladimir Putin, zúri už takmer dva roky. Koniec bojov je stále v nedohľadne a do toho sa čoraz viac množia správy o zvláštnom správaní ruského prezidenta. O Putinovi sa za posledných 24 mesiacov objavilo množstvo bizarných správ.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 705 (Zdroj: Facebook/Генеральний штаб ЗСУ/General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

Divoké špekulácie o rakovine, Parkinsonovej chorobe aj smrti

Špekulácie nemajú konca. Hovorilo sa o možnom rakovinovom ochorení a po rôznych chvejúcich sa vystúpeniach sa špekulovalo aj o údajnej Parkinsonovej chorobe. Aby toho nebolo málo, Vladimira Putina minulý rok po údajnom infarkte vyhlásil za mŕtveho údajný zasvätenec z telegramového účtu. Kremeľ však takýmto správam nikdy nedával za pravdu a odvolával sa na mimoriadne dobrý zdravotný stav svojho šéfa.

Vladimir Putin v obavách: Dal vypnúť internet

Zdravotný stav Vladimira Putina a jeho údajné zdravotné problémy však nie sú jedinou záhadou, s ktorou sa spája. Napríklad konto na sociálnej sieti X mediálnej spoločnosti „Nexta“ najnovšie poukazuje na to, že údajný strach Vladimíra Putina z útoku dronu na jeho osobu má veľké dopady aj  na bežné obyvateľstvo. Práve z tohto dôvodu má byť totiž údajne v noci vypnutý internet.

Dočasné nočné vypnutie mobilného 4G internetu v Leningradskej, Novgorodskej a Pskovskej oblasti bolo spôsobené "úpravami vybavenia bezpečnostných úradov na protivzdušnú obranu proti bezpilotným lietadlám", uviedla spoločnosť s odvolaním sa na ruské médiá. Dôvod má byť jednoduchý: Putin dorazil do Petrohradu, no v tejto oblasti nedávno lietali ukrajinské drony. "Nexta" si je istá: "Ruský diktátor sa ani vo svojom rodnom meste necíti bezpečne." Treba mať však na pamäti, že propaganda sa používa na oboch stranách vojny na Ukrajine.

Viac o téme: Vladimir PutinDrony
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu