Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Neskutočná hrozba z Ruska: Toto je koniec všetkého! Putinov priateľ sa vyhráža apokalypsou

Dmitrij Medvedev
Dmitrij Medvedev (Zdroj: SITA/Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

MOSKVA - Bývalý ruský prezident Dmitrij Medvedev sa obracia na EÚ a NATO so slovami varovania. Putinov priateľ varuje pred možnou vojnou proti Rusku a zároveň vysiela neskutočnú hrozbu.

Počas vojny na Ukrajine Dmitrij Medvedev často provokoval neuveriteľnými hrozbami voči Západu. Len pred pár dňami Putinov spojenec varoval pred „veľkou vojnou“ s NATO. Hovoril aj o podpore AfD v Nemecku. Teraz bývalý ruský prezident svoju hru opäť vystupňoval.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 714 (Zdroj: Facebook/General Staff of Armed Forces of Ukraine)

Dmitrij Medvedev varuje Európu a NATO pred možnou vojnou proti Rusku

V novom príspevku na telegrame a X zo stredy 7. februára Medvedev píše: "Aj keď Rusko opakovane zdôrazňovalo, že konflikt s členskými štátmi NATO a EÚ sa neplánuje, nebezpečné táranie pokračuje. Dôvody sú zrejmé. Je potrebné odvrátiť pozornosť voličov, aby sa mohli minúť miliardy dolárov za otravných ukrajinských banderovcov." Obrovské sumy by sa minuli nie na sociálne úlohy, „ale na vojnu v umierajúcej krajine, ktorá je pre daňových poplatníkov cudzia a ktorej obyvateľstvo je roztrúsené po Európe a teraz terorizuje jej obyvateľstvo".

Medvedev sa vyhráža raketami a hovorí o apokalypse

Dmitrij Medvedev sa vo svojom príspevku naďalej vyhráža, že Rusko použije aj „balistické strely a riadené strely so špeciálnymi hlavicami“ vo vojne proti NATO „na obranu územnej celistvosti našej krajiny“. "Zakladá sa na dokumentoch našej vojenskej doktríny a je známa každému. A presne to je apokalypsa. Koniec všetkého." Medvedev pokračuje: „Preto musia západní politici povedať svojim voličom trpkú pravdu a prestať ich považovať za bezduchých idiotov; vysvetliť im, čo sa naozaj stane, a nehrať falošnú mantru prípravy na vojnu s Ruskom."

Do akej miery by Rusko skutočne riskovalo vojnu proti NATO, zostáva nejasné. Napokon aj sám Medvedev vo svojom príspevku priznáva, že NATO je „obrovský vojenský blok“ a disponuje finančnými zdrojmi vo výške až 1,5 bilióna dolárov. Aj keď o tom exprezident mlčí, niektoré problémy ruskej armády vo vojne na Ukrajine sú už jasné. A používateľ X na to upozorňuje aj Medvedeva: „Koniec všetkého“ zahŕňa aj Rusko. Oni nenávidia Rusko.

Viac o téme: VojnaRuskoNATOVladimir PutinDmitrij Medvedev
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu