Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Taxikár terčom agresívneho útoku: VIDEO Nevinné upozornenie skupinky chlapov sa zmenilo na peklo

Taxikár napadla skupinka mladíkov pri nočnom bare
Taxikár napadla skupinka mladíkov pri nočnom bare (Zdroj: Youtube/Policie ČR)

LIBEREC – Polícia Českej republiky rieši incident z konca októbra. Pätica neznámych útočníkov napadla taxikára priamo na ulici. Prekážalo im, že si ich dovolil osloviť a upozorniť ich, aby sa nestáli na ceste.

Štyridsaťdvaročný taxikár prechádzal 28.októbra jednou z ulíc v českom Liberci. Pred barom BarBar sa však dostal do konfliktu so skupinkou chlapov. Tí sa podľa slov pohybovali na ceste akoby im celá patrila a taxikárovi nedovolili prejsť s autom. Keď ich poprosil, aby z cesty odišli, štyria mladíci vo veku 25 až 35 rokov a jeden starší muž vo veku medzi 50 až 55 rokov neváhali, taxikára vytiahli z auta a začali ho udierať päsťami.

Teroristi z Hamasu poskytli dôkazy o zneužívaní najväčšej nemocnice v Gaze (Zdroj: Twitter/Israel Defense Forces)

„Taxikára muži udierali päsťami do tváre a hlavy a dostal od nich aj takzvanú hlavičku. Úderov päsťami bolo najmenej 12. Fyzicky ho napadli štyria členovia partie, piaty sa prizeral. Do taxikára si buchol ale aj najstarší z nich, oblečený v bombere,“ uviedla hovorkyňa polície Ivana Baláková.

Taxikár utrpel okrem pomliaždenín na hlave a na tvári aj hlbokú reznú ranu pod okom, ktorá si vyžiadala lekárske ošetrenie a 13 stehov. Útočníci sú však pre českú políciu stále neznámou a prosia svedkov, aby im pomohli s identifikáciou.  

Viac o téme: LiberecútočníciPolícia ČRTaxikár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu